Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Android 13 Pixel-update meldde bugs in de software

Let op: Het volgende artikel helpt je: Android 13 Pixel-update meldde bugs in de software

Vorige week maakte Google bekend dat de Android 13 Pixel-update van september op dinsdag 6 september uitrolt. De update meldde veel problemen, waaronder een probleem waardoor Pixel-telefoons oververhit raakten en de batterijen leegliepen. Aangezien dit een probleem was waar u echt last van had, waren we enthousiast over de update.

Er zijn vijf updates in de eerste update na de lancering, waaronder batterij en opladen, biometrie, Bluetooth en gebruikersinterface.

Een groot probleem dat moet worden opgelost, is hoe de Android 13 Pixel-update het draadloos opladen van verschillende smartphones, met name de Pixel 4, heeft verstoord. Google lost ook problemen met het stroomverbruik en de Bluetooth-connectiviteit op die verband houden met het opstartprogramma. Ten slotte mogen meldingen op het vergrendelscherm niet langer worden afgesneden.

om de batterij op te laden

Een probleem opgelost dat af en toe resulteerde in een aanzienlijk leeglopen van de batterij door bepaalde achtergrondactiviteiten van het opstartprogramma. Een probleem opgelost waardoor de draadloze oplaadmodus onder bepaalde omstandigheden niet werd geactiveerd.

biometrieVerbeteringen in de herkenning en reactie van vingerafdrukken in bepaalde situaties.

BluetoothEr is een probleem opgelost dat periodiek verhindert dat bepaalde Bluetooth-apparaten of accessoires verbinding maken met de gebruikersinterface

gebruikersomgevingOplossing voor een probleem dat er af en toe voor zorgde dat meldingen afgekapt op het vergrendelscherm verschenen.

Hoewel Google heeft aangekondigd dat de update gefaseerd zal worden uitgebracht, is het onduidelijk wanneer dit zal gebeuren. Ga naar Instellingen > Systeem > Systeemupdate om te controleren of je de update hebt ontvangen. Tot nu toe zijn we met lege handen weggekomen. De Android 13 QPR1-bèta waarvoor in aanmerking komende Pixel-bezitters zich kunnen aanmelden, is veel intrigerender. De QPR of Quarterly Platform Release wordt ook wel de Quarterly Pixel Feature Drop genoemd en updatet uw Pixel-telefoon met nieuwe functies.