Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Apple Watch Pro is volledig opnieuw ontworpen met een 7% groter scherm

Let op: Het volgende artikel helpt je: De Apple Watch Pro is volledig opnieuw ontworpen met een 7% groter scherm

Sommige eerdere rapporten hebben al gesuggereerd dat Apple dit jaar drie nieuwe Apple Watches zal lanceren. Onder hen zal de Apple Watch Pro de krachtigste zijn. Uit enkele recente rapporten is echter gebleken dat de Apple Watch Pro zal worden geleverd met een groter rechthoekig scherm.

Volgens de laatste rapporten zal de aankomende Apple Watch Pro een groter display, een langere batterijduur en een nieuwe lichaamstemperatuursensor hebben. Het komende horloge kan dagen meegaan op één lading.

De Apple Watch Pro is volledig opnieuw ontworpen met een 7% groter scherm

Zie ook: Apple Watch Series 8 heeft mogelijk een schermgrootte van 47 mm – meldt

Uit de laatste rapporten is ook gebleken dat Apple een rechthoekige wijzerplaat zal introduceren in plaats van de ronde wijzerplaat. Het is waar: de Apple Watch Pro krijgt voor het eerst sinds 2018 een nieuw uiterlijk. Daarnaast zal het high-end horloge een iets groter scherm hebben vergeleken met eerdere modellen. Het scherm zal ongeveer 7% groter zijn. Bovendien zal het niet het geruchten platte ontwerp hebben. Qua materialen zal het horloge gebruik maken van een duurzamere titaniumlegering.

Bovendien zullen de aankomende Apple Watch Series 8 en Apple Watch Pro beschikken over een lichaamstemperatuursensor. De bloeddruk- en glucosemeetsensoren zien we dit jaar echter niet terug. De rapporten beweren dat Apple de bloeddruktestsensor in 2025 zal lanceren. Aan de andere kant zal de glucosetestsensor pas in 2030 beschikbaar zijn.

Sommige eerdere rapporten hebben gesuggereerd dat de Apple Watch Pro ook met een S8-chip zal komen. De “Apple Watch Series 8” wordt in september gelanceerd, naast de iPhone 14-serie.

Dit vind je misschien ook leuk: Apple lanceert dit najaar MacBook Pro 14 en 16 met een nieuwe M2-processor