Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste augmented reality-spellen voor buiten

Tegenwoordig is het in de digitale wereld te gebruikelijk om mensen op straat te observeren. Groepen van Mensen kijken naar hun schermsmartphonesom een ​​speciaal systeem te ontwikkelen om andere mensen te vermijden.

Als we het woord videogame toevoegen, zullen velen zeggen dat de samenleving op weg is naar een wereld van kluizenaars en asocialen. Tegen deze achtergrond hebben we erover nagedacht een sprankje hoop werpenwaaruit blijkt Technologie kan ons helpen socialiseren van jou naar jou Hoe? Lees verder, jonge Padawan.

Augmented Reality-spellen: buitenplezier

Er is een soort spel dat Ze dwingen ons of en wanneer ze naar buiten moeten gaan en op de een of andere manier verband houden met anderen van onze soort. Spellen die ze maken Gebruik van alle technologieën op het gebied van sensortechnologie en fotografie ze verbergen onze smartphones onder de behuizing.

We hebben het over hen Augmented reality-spellenBedankt aan degenen onder ons die dat wel kunnen breng actie en plezier in de echte wereld. Zet de traditionele en eenzame ervaring van spelen vanuit de duisternis van onze kamer om in de behoefte om naar buiten te gaan en van de buitenwereld te genieten. Daarom laten we u onmiddellijk onze compilatie achter.

Ghostbusters-wereld

Deze lezers van de jaren 80 neuriën, misschien door deze regels te lezen, de muziek van de mythische saga. Een paar decennia later kunnen we dat wel plaatste ons in de schoenen van een Ghostbuster en laat de kinderdroom van de beste tijd ooit uitkomen.

De game zal ons er volledig in onderdompelen volkomen origineel verhaal waarin we mythische karakters van de saga vinden. Onze missie is simpel: we moeten bevrijd de geestenwereld Ze veroorzaken grote schade aan alles om ons heen. En daarvoor moeten we wel gebruik onze protonenbundel om ze op te sporen

Ghostbusters – Ghostbusters-wereld

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Wij zullen het doen Tour door onze omgeving en vang de geesten die we vinden om te verzamelen. We kunnen ook Werk samen met andere Ghostbusters en zo bestaan ​​​​de gevaarlijkste geesten, zoals onder andere Marshmallow Man. Ben je klaar?

Harry Potter: Tovenaars verenigen zich

Een spel waar je blij van zult worden Harry Potter-hanger en van de populaire JK Rowling komen we daar terecht in de huid van een tovenaar Je moet je eigen avonturen beleven. Breng de assistent naar binnen.

Wij worden met één geconfronteerd perfecte mix van magie, mysterie en actiein een spel waarin het moet Los de oorsprong van een mysterieuze tragedie op. Om dit te doen moeten we door onze omgeving reizen en de sporen van magie volgen waar we naartoe leiden Incontratus en andere magische wezens die we moeten vangen.

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

Harry Potter: Tovenaars verenigen zich

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Als we een groep vrienden bij elkaar krijgen, kunnen we dat doen neem deel aan magische evenementen waarin we te maken krijgen met gevaarlijke vijanden. Dit allemaal Emotie van het multiplayer-spel, bewegend in realtime, waar we onze beste vaardigheden moeten gebruiken. Waar wacht je op? Bereid je toverstok voor!

Binnenkomen

Onze volgende hoofdpersoon is de Opkomst van augmented reality-spellen, een spel dat ons in de schoenen plaatst van een geheim agent die een kant moet kiezen. Wij kunnen zelf beslissen of we onze stappen willen volgen De verlichte of la weerstand.

Als we eenmaal hebben besloten aan welke kant we horen, moeten we ons in onze omgeving verplaatsen benadrukken vooral die punten van cultureel belang. Hiervoor moeten we onze scanner gebruiken Ontdek waardevolle hulpbronnen Voor onze groep.

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

Ingress Prime

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Om de controle over het gebied over te nemen, moeten we vertrekken Verbind portalen en gebruik onze strategische mogelijkhedenSamen met andere agenten. Om de evolutie koste wat het kost in onze handen te houden, om exotische materie te gebruiken of te beschermen tegen het beheersen van hun geest.

Jurassic World leeft

Na een duik in de Ghostbusters- en Harry Potter-universums is het de beurt aan de dinosaurussen. Niets meer en niets minder dan dat Jurassic Park-universum Onder onze neus. We geven onszelf de ‘bevoorrechte’ eer om te bestaan Toeschouwers van de invasie van reptielen overal op onze planeet.

Onze missie zal bestaan ​​uit reis door onze omgeving en verzamel dinosaurus-DNA. En dus creëren we onze eigen “Jurassic Forces” die de invasie van dinosauriërs zullen trotseren Dit teistert de aarde. Trouwens, ikr Informatie verzamelen over de verschillende soorten prehistorisch

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

Jurassic World leeft

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Voor wie nog niet genoeg heeft Botsingen tussen dinosaurusteams in realtime. Zo krijg je beloningen, nieuwe soorten en kun je de definitieve dinosaurustrainer worden. Merk je het trillen op de grond?

Mannen in het zwart: wereldwijde invasie

In navolging van de lijn die door andere titels wordt gemarkeerd, worden we geconfronteerd met een spel dat ons volledig bevalt Universum van mannen in het zwart. Onze missie zal zijn om onszelf in de schoenen te plaatsen van een agent van de mysterieuze geheime dienst Vind en vang de aliens Ze zijn los.

We zullen elkaar ontmoeten tijdens ons avontuur mythische karakters van de saga, tegen wie we moeten vechten of wie we moeten helpen. Beetje bij beetje zullen we gaan Vang buitenaardse wezens die we kunnen ontwikkelen en gebruiken in onze troepenmacht buitenlands

Het hoogtepunt van de actie zal zijn Turn-based gevechten waarbij we onze vaardigheden en strategieën testen. Maak indien nodig een passende selectie van onze wapens, en die hebben wij uiteraard ook onze eigen verstuiver. Zet dus je bril op als je dit artikel verder wilt lezen!

Minecraft-aarde

Het bereikt onze apparaten Augmented reality-versie een van de meest mythische spellen van de afgelopen tijd. Praten over Minecraft betekent erover praten een van de games die de schimmel doorbrakwat een legioen spelers over de hele wereld genereert.

Nu onze cReacties kunnen levensgroot zijn en speelt zich af in een echte wereld die de ervaring van het originele spel exponentieel vergroot. Als we dat toevoegen Mogelijkheid tot samenwerking tussen bouwersWij kunnen authentieke kunstwerken uitvoeren.

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

Minecraft-aarde

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Onze omgeving verkennen We zullen ontdekken hoe de wereld evolueert en ontdek de creativiteit die ons in werkelijkheid omringt. Over ontdekken gesproken, ze konden het niet missen mythische personages uit het originele speldie onze creaties kunnen bevolken. Heeft iemand een gepixeld varken gezien?

The Walking Dead: onze wereld

We gaan van het grote scherm naar iets huiselijkers. Onze volgende hoofdpersoon volgt dit voorbeeld Verhaal van een van de meest populaire series de laatste tijd. We hebben het over hen Zombieserie bij uitstek, The Walking Deaddat we nu wonen waar we heen gaan.

We moeten onze omgeving verkennen Laten we ons in de schoenen van een van de wandelaars verplaatsen de serie, ontdek Ontdek waardevolle spullen of moeten Neem het op tegen de gevaarlijke zombies. Om dit te doen zullen we onze wapens verbeteren en legendarische items uit de serie verzamelen.

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

The Walking Dead: onze wereld

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

We hebben het grootste deel van de multiplayer-kant betreden wekelijkse gebeurtenissen waarmee we te maken krijgen met andere spelers. Zoals dat wij zullen beloond worden en we zullen verder gaan in dit post-apocalyptische avontuur boordevol actie. Heb je iets horen kruipen?

Pokémon GO

De meest angstige mensen zouden zich afvragen waar hij was We hebben de maatstaf van augmented reality-games bereikt. De jongens van Niantic gebruikten alles wat ze in Ingress hadden geleerd om een ​​beetje Pokemon op de formule toe te passen en de rest is geschiedenis.

Ze wisten het niet alleen Gebruik het Pokémon-universummaar dat heb ik ook het spel aangepast en verder ontwikkeld zijn spelers nieuwe inhoud aanbieden. Reden om te volgen Een van de meest populaire spellen Jaren na hun aankomst op de smartphones van onze mobiele apparaten.

De beste augmented reality-spellen voor buiten 1

Pokémon GO

Versie:

Auteur:

Nodig zijn

Als iemand zojuist een grot heeft verlaten, is het onze missie om dat te doen word de beste Pokémon-trainer. Moeten Verken onze omgeving, jaag op Pokemon en evolueer ze. Als dit niet genoeg is, moeten we dat doen ga de wekelijkse uitdagingen aan en natuurlijk zit Team Rocket ons achterna. Zei iemand Pika Pika?