Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste factuursjablonen voor Word Online om gratis zakelijke facturen te maken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Beste factuursjablonen voor Word Online om gratis zakelijke facturen te maken

Als u freelancer of eigenaar van een klein bedrijf bent, wilt u wellicht regelmatig facturen verzenden. Als u een unieke factuur wilt maken in plaats van de traditionele zwart-witfactuur die alleen de productlijst en prijs bevat, kunt u deze factuursjablonen bekijken Woord online . Het beste is dat je ze gratis kunt downloaden en gebruiken.

Word Online is een van de beste online alternatieven Microsoft Word , die u kunt gebruiken zonder geld uit te geven. Als u één of twee documenten wilt bewerken, kunt u kiezen Woord online in plaats van geld uit te geven Microsoft365 .

Stel dat u vaak een factuur moet sturen naar een bedrijf of bedrijf voor professionele diensten. Hoewel er zoveel online factuurgeneratoren zijn, gebruik dan Woord online bespaart u de moeite om elke maand meer tijd te besteden, omdat u uw individuele account kunt opslaan Een rit .

De beste factuursjablonen(Beste factuursjablonen) voor Woord online

Enkele van de beste factuursjablonen voor Woord online voor gratis ontwerp Bedrijf – (Bedrijf) Rekeningen(Rekeningen):

  1. Rekening
  2. Zakelijk account (rood en zwart)
  3. Servicerekening(servicefactuur). Microsoft-facturering
  4. Bill (eeuwig ontwerp)
  5. Servicerekening

Lees verder voor meer informatie over deze sjablonen.

1]Rekening

Hoewel de naam eenvoudig is, heeft deze sjabloon een hoger nummer dan sommige andere. Als je wilt weten wat je kunt doen, kun je dit doen транспортной компании транспортной компаниит. D. Dit betekent dat u, zonder dit probleem, alle feiten van de wereld moet vermelden, zoals de naam van het product, het etiket, de prijs, informatie, enz. Downloaden(Factuur downloaden) Factuursjabloon van templates.office.com.

2]Zakelijk account (rood en zwart)

De titel zegt ‘rood en zwart’ omdat dit factuursjabloon een combinatie van rood en zwart heeft. Dit is ruim voldoende voor een freelancer die professionele diensten aanbiedt en geen aanvullende verzendinformatie heeft. U kunt de servicenaam, prijs, naam van de betaler, enz. op één pagina opgeven. Het enige probleem is dat u mogelijk twee zwarte stippen aantreft die moeten worden verwijderd om de factuurdatum in te voeren. Downloaden(Download zakelijke factuur) Factuursjabloon van templates.office.com.

3] Servicerekening(servicefactuur). Microsoft-facturering(Microsoft-facturering)

De beste factuursjablonen voor Word Online

Als u een zeer professioneel ogende factuur voor uw diensten nodig heeft, kunt u deze bekijken, die enkele grafische elementen bevat om de algehele uitstraling te verrijken. Hierdoor kunt u meerdere product-/dienstnamen toevoegen, samen met hun prijzen. Het enige probleem met deze sjabloon is echter dat u geen belastinggegevens kunt toevoegen die nodig zijn voor facturering. Downloaden(Servicefactuur downloaden) Servicefactuursjabloon van templates.office.com.

4]Account (eeuwig ontwerp)

De beste factuursjablonen voor Word Online

Hoewel deze factuur er overzichtelijk uitziet, kunt u veel informatie toevoegen, zoals uw bedrijfslogo, details, naam van de betaler, verzendgegevens, aanvullende instructies, productnamen, belastinginformatie, vervaldatum, enz. De sjabloon is zeer overzichtelijk en daarom kunt u al deze dingen op één pagina toevoegen Woord online zonder er rommel van te maken. Downloaden(Factuur downloaden) Factuursjabloon van templates.office.com.

5]Servicefactuur

De beste factuursjablonen voor Word Online

Als u een minimumaantal kleuren per factuur nodig heeft, is dit sjabloon wellicht uw optie. Over dingen gesproken die u kunt toevoegen: u wordt gevraagd uw bedrijfsnaam, factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, uw gegevens en betalergegevens, productgegevens, prijs, enz. in te voeren. Net als bij het derde sjabloon kunt u de belastinggegevens niet afzonderlijk invoeren. Daarom moet u ze samen met de oorspronkelijke prijs toevoegen. Downloaden(Servicefactuur downloaden) Servicefactuursjabloon van templates.office.com.

Hoe u de sjabloon gebruikt Woord online U kunt de relevante downloadpagina voor facturen bezoeken en klikken op “ Open in de browser (Open in de browser) ” .

De beste factuursjablonen voor Word Online

Er gaat een venster open woord op internet. Vervolgens kunt u uw factuur met alle details naar wens bewerken.

Ten slotte kunt u een factuur uploaden via “ Bestand > Opslaan als > Kopie downloaden .

Dat is alles! We hopen(Hoop) deze gratis factuursjablonen zullen je helpen prachtige facturen te maken Woord online .

Lezen: (Lees:) Zoeken naar online sjablonen in Microsoft Word.

Als u freelancer of eigenaar van een klein bedrijf bent, kunt u regelmatig facturen versturen. Als u een unieke factuur wilt maken met alleen een productlijst en prijs in plaats van de traditionele zwart-witfactuur, kunt u deze factuursjablonen voor Word Online bekijken. Het beste is dat je ze gratis kunt downloaden en gebruiken.

Word Online is een van de beste online alternatieven voor Microsoft Word die u kunt gebruiken zonder dat u geld uitgeeft. Als u één of twee documenten moet bewerken, kunt u kiezen voor Word Online in plaats van geld uit te geven aan Microsoft 365.

De beste factuursjablonen voor Word Online

Stel dat u voor uw professionele diensten vaak een factuur naar een bedrijf of bedrijf moet sturen. Hoewel er zoveel online factuurgeneratoren zijn, bespaart het gebruik van Word Online u elke maand meer tijd omdat u de aangepaste factuur in OneDrive kunt opslaan.

De beste factuursjablonen voor Word Online

Enkele van de beste factuursjablonen voor Word Online om gratis zakelijke facturen te maken zijn:

  1. De factuur
  2. Zakelijke factuur (rood en zwart)
  3. Servicefactuur met Microsoft Facturatie
  4. Factuur (tijdloos design)
  5. Servicerekening

Lees verder voor meer informatie over deze sjablonen.

1]Factuur

De beste factuursjablonen voor Word Online

Hoewel de naam eenvoudig is, is het nummer van dit sjabloon hoger dan dat van sommige andere. U kunt verschillende zaken toevoegen, waaronder de naam van de verkoper, de aanvrager, gegevens van de rederij, etc. Daarnaast kunt u eenvoudig alle basiszaken toevoegen, zoals productnaam, hoeveelheid, prijs, belastinginformatie, etc. Download het factuursjabloon van templates.office.com.

2]Zakelijke factuur (rood en zwart)

De beste factuursjablonen voor Word Online

De naam zegt rood en zwart omdat dit factuursjabloon een combinatie van rood en zwart heeft. Het is ruim voldoende voor een freelancer die professionele diensten aanbiedt en geen aanvullende verzendinformatie heeft. U kunt op één pagina de naam van de dienst, de prijs, de naam van de betaler, enz. opgeven. Het enige probleem is dat je twee zwarte stippen aantreft die je moet verwijderen om de factuurdatum in te voeren. Download de zakelijke factuursjabloon van templates.office.com.

3]Servicefactuur met Microsoft-facturering

De beste factuursjablonen voor Word Online

Als u een zeer professioneel ogende factuur voor uw service nodig heeft, kunt u deze bekijken, die enkele afbeeldingen bevat om het algehele uiterlijk te verrijken. U kunt meerdere product-/dienstnamen toevoegen, samen met hun prijzen. Het enige probleem met deze sjabloon is echter dat u niet de belastinggegevens kunt toevoegen die essentieel zijn voor de facturering. Download de servicefactuursjabloon van templates.office.com.

4]Factuur (tijdloos design)

De beste factuursjablonen voor Word Online

Hoewel deze factuur er overzichtelijk uitziet, kunt u veel informatie toevoegen, zoals uw bedrijfslogo, details, naam van de betaler, verzendgegevens, optionele instructies, productnamen, belastinginformatie, vervaldatum, enz. De sjabloon is zeer overzichtelijk en daarom kunt u al deze dingen op een Word Online-pagina toevoegen zonder dat er rommel ontstaat. Download het factuursjabloon van templates.office.com.

5]Servicefactuur

De beste factuursjablonen voor Word Online

Als u een minimum aan kleur in uw factuur nodig heeft, is dit sjabloon wellicht uw eerste keuze. Over de dingen gesproken die u kunt toevoegen: het biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, uw gegevens en gegevens van de betaler, productgegevens, prijs, enz. toe te voegen. Net als bij de derde sjabloon is dit ook niet toegestaan u moet belastinggegevens afzonderlijk invoeren. Daarom moet u ze bij de oorspronkelijke prijs optellen. Download de servicefactuursjabloon van templates.office.com.

Om een ​​sjabloon in Word Online te gebruiken, kunt u naar de relevante factuurdownloadpagina gaan en op klikken openen in de browser Knop.

De beste factuursjablonen voor Word Online

Het Word Online-venster wordt geopend. Vervolgens kunt u uw factuur met alle details naar wens bewerken.

Ten slotte kunt u de factuur downloaden door naar te gaan Bestand > Opslaan als > Kopie downloaden.

Dat is alles! Ik hoop dat deze gratis factuursjablonen je kunnen helpen prachtige facturen te maken met Word Online.

Lezen: Zo zoekt u naar online sjablonen in Microsoft Word.