Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste grafische kaarten 2023: alle beste GPU’s voor gaming

Nu de beste grafische kaarten beter zijn dan ooit, is dit misschien wel het beste moment om er een mee naar huis te nemen. Nvidia Turing-krachtpatsers als de RTX 2080 Ti en RTX 2060 liggen al een tijdje in de winkelschappen. Bovendien heeft AMD onlangs op 7 juli verschillende AMD Navi GPU’s van de volgende generatie uitgebracht. Het is ongetwijfeld een spannende tijd voor grafische kaarten.

Dit roept echter een uitstekende vraag op: is het de moeite waard om serieus geld uit te geven aan een duur vlaggenschip? Of zijn de goedkopere grafische kaarten zoals de Nvidia GeForce GTX 1660 goedkoper? Houd er rekening mee dat de beste grafische kaarten voor u afhankelijk zijn van het type pc dat u wilt bouwen. Welk spel past het beste bij jou? Je wilt de beste grafische kaarten om de beste pc-games van Rage 2 tot The Division 2 te spelen.

We weten dat het vinden van de perfecte GPU een verwarrend proces kan zijn. Daarom zijn wij hier om u te helpen. We hebben een lijst samengesteld met de beste grafische kaarten die momenteel op de markt zijn. Elk van deze kaarten is door ons bij TechRadar uitgeprobeerd en getest. Voordat u die glimmende nieuwe grafische kaart aanschaft, willen we u graag helpen bij het kiezen van de perfecte grafische kaart voor uw installatie.

Fotocredit: TechRadar

Deze absolute krachtpatser van een grafische kaart is nauwelijks op straat verschenen en staat nu al bovenaan de lijst van de beste grafische kaarten. De regerend kampioen en zijn directe rivaal, de Nvidia GeForce RTX 2060, staan ​​aan de top. Deze krachtige computer uit het middensegment, met een prijs van $ 349, brengt 1440p-gaming met Ultra- of Max-instellingen naar de reguliere markt, waardoor hij betaalbaar en voor iedereen toegankelijk wordt. Voor deze prijs hoeft het niet perfect te zijn; degenen die op ray tracing hopen, zullen moeten wachten. Maar vanwege wat hij biedt en hoeveel hij kost, heeft hij voor de meeste mensen de titel verdiend als DE beste grafische kaart van 2019.

Lees de volledige recensie: AMD Radeon RX 5700

  • We hebben zojuist de Nvidia GeForce RTX 2060 Super getest

Als je de beste grafische kaart nodig hebt en geen compromissen wilt sluiten, is de Nvidia GeForce RTX 2080 Ti wellicht een van de beste grafische kaarten voor jou. Dit is de krachtigste grafische kaart die je kunt kopen zonder op zoek te gaan naar een professionele grafische oplossing. En nu games als Battlefield V, Metro Exodus en Shadow of the Tomb Raider daadwerkelijk gebruikmaken van RTX-mogelijkheden, is er nooit een beter moment geweest om op de ray tracing-wagen te springen. Wees voorbereid op deze hoge prijs.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2080Ti

Nvidia GeForce RTX 2070

De opgevoerde Nvidia GeForce RTX 2070 Super is niet alleen indrukwekkend, maar het is ook een supercharged versie van de enorm populaire RTX 2070 die uitstekende 1440p-gaming biedt. Het is ook indrukwekkend omdat het al deze prestaties biedt tegen een zeer betaalbare prijs, waardoor het een aantrekkelijke aankoop is voor de meeste gebruikers, zelfs voor de prijsbewuste gebruikers. En als je nieuwsgierig bent naar ray tracing, kun je het beste de volgende kaart eens proberen: geen spaarvarken meer uitpakken voor de RTX 2080 of de RTX 2080 Ti.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2070 Super

  • We hebben de Nvidia GeForce RTX 2070 Super hands-on gebracht

Nvidia GeForce RTX 2060

Terwijl de GeForce RTX 2060 Super momenteel de 1440p-gamingwereld stormenderhand verovert, is zijn voorganger, de RTX 2060, nog steeds de koning van 1080p-gaming. Met deze middenklasse GPU ga je helemaal op in de game met een maximale raytracingsnelheid van 1080p. Bovendien kan het zowel 1440p-ervaringen als 4K-ervaringen leveren als je geen rekening houdt met de hogere framesnelheid van 30 fps. En hoewel deze kaart bij de lancering duurder was dan degene die hij verving, zouden de uitstekende 1080p-prestaties voldoende moeten zijn om van die prijs een non-factor te maken.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2060

AMD Radeon VII

Fotocredit: TechRadar

We snakken al sinds 2017 naar een nieuwe high-end grafische kaart van AMD, de Radeon Vega 64, maar sindsdien is er veel gebeurd op de grafische markt – namelijk Nvidia Turing. Met de AMD Radeon VII probeerde Team Red een stukje van de high-end grafische taart terug te winnen, en voor het grootste deel slaagden ze daarin. De AMD Radeon VII staat zijn mannetje in 4K-gaming, maar blinkt vooral uit in contentcreatie. Met 16 GB HBM2-geheugen concurreert de AMD Radeon VII met veel duurdere, creatief gerichte concurrenten, waardoor het een van de beste grafische kaarten is die 2019 te bieden heeft.

Lees de volledige recensie: AMD Radeon VII

Nvidia GeForce RTX 2080Super

Als je daar helemaal voor gaat beste VR-gamesje hebt de beste grafische kaarten nodig om dit werk te doen. En die prijs gaat vandaag naar de Nvidia GeForce RTX 2080 Super. Klaar voor VR en boordevol de nieuwste Turing-architectuur, je hoeft je geen zorgen te maken over een schokkerige VR-ervaring waar je ziek van wordt. Buiten VR zou het ook al je favoriete pc-games in 1440p en 4K moeten kunnen verwerken zonder te zweten. Het beste van alles is misschien wel dat hij een stuk goedkoper is dan de RTX 2080 en een veel betere prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Lees de volledige recensie: Nvidia GeForce RTX 2080Super

Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini

Fotocredit: Zotac

Wil je een microATX of een Mini-ITX gaming-pc bouwen? Je hoeft geen genoegen te nemen met een low-end GPU. Gebruik in plaats daarvan mini-grafische kaarten zoals de Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini. Het is niet langer de nieuwste en beste GPU die er is, maar de 1080 Ti heeft nog steeds veel kracht en is een van de beste grafische kaarten om je microATX van stroom te voorzien. En als je die prestaties kunt krijgen op een kaart die slechts 211 x 125 x 41 mm groot is, is het kleine prestatieverlies de prachtige mini-pc die je krijgt absoluut waard.

Gigabyte GeForce GTX 1660OC6G

Fotocredit: gigabytes

Omdat alle luxe (lees: dure) grafische kaarten de markt domineren, blijven de budgetvriendelijke producten soms onopgemerkt. Dat is jammer, vooral omdat kaarten zoals de Nvidia GeForce GTX 1660 de aandacht verdienen vanwege het leveren van uitstekende 1080p-prestaties tegen een zeer betaalbare prijs. Met de Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G krijg je ook een gezonde fabrieksoverklok en alle uitgangen die je ooit nodig zult hebben, zodat je al je favoriete games kunt spelen met meerdere aangesloten monitoren. We zouden dit een koopje noemen, misschien zelfs de beste die we ooit hebben gehad, en het verdient een plaats in onze lijst met beste grafische kaarten.

Lees de volledige recensie: Gigabyte GeForce GTX 1660OC6G

PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

Toen Nvidia voor het eerst zijn Turing-lijn lanceerde, was het moeilijk om een ​​model te vinden dat geen arm en een been kostte. Met het begin van Nvidia GeForce GTX 1660 Ti – Meer specifiek: het PNY XLR8 Gaming OC-model – prestaties van de volgende generatie werden voor iedereen toegankelijk. Je kunt met deze kaart geen 4K-game met 60 fps spelen, maar het is een van de beste grafische kaarten voor iedereen die nog een 1080p-paneel gebruikt, en hij kan de meeste esports-games aan met ruim 60 fps. Bij deze resolutie zul je problemen ondervinden bij het vinden van een titel die je vertraagt.

Lees de volledige recensie: PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

Fotocredit: TechRadar

  • Dit zijn de beste gamingmonitoren voor je glimmende nieuwe GPU