Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste handpalmmuis voor gamen

Iedereen zou minstens één keer een premium muis moeten proberen. Het verschil tussen deze ervaring en het gebruik van een gewone kantoormuis is overduidelijk, zelfs als je geen gamer bent.

]]]]]]>]]]]>]]> ]]]]]>]]]]>]]>

]]]]]]>]]]]>]]>

Palmmuizen worden het meest gebruikt om te gamen, omdat je hiermee een natuurlijke handpositie kunt aannemen. Je beweegt de cursor met je hele hand, niet alleen met je vingertoppen. Je hand bevindt zich in een ontspannen, rustende positie in plaats van een gebogen, gespannen positie.

Dit artikel bespreekt enkele van de beste palmgripmuizen voor gaming.

Voordat u koopt

Er is wat onderzoek nodig voordat u uw portemonnee tevoorschijn haalt en uw eerste gaming-gelabelde muis krijgt. Kiezen voor een handpalmmuis is een goede plek om te beginnen, maar serieuze gamingmuizen voldoen aan die beschrijving. U moet de keuzes beperken met details, b.v. B. de grootte van de muis.

]]]]]]>]]]]>]]>

Het wordt aanbevolen om een ​​grote muis te gebruiken als je je hele handpalm eromheen wikkelt, vooral als je grote handen hebt. Een grotere maat brengt meer comfort, maar gewicht is bijna net zo belangrijk. Meestal wilt u een zwaardere muis bij de grotere muismaat.

Sommige spelers kiezen zelfs muizen met extra gewichten om hun doel beter te rechtvaardigen. Wanneer u een muis met handpalm gebruikt, beweegt u deze meestal met uw arm en onderarm, niet met uw pols.

Extra functies voor gamingmuizen

Bij de aanschaf van een gamingmuis zijn er verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden, b.v. B. DPI of CPI. Deze afkortingen betekenen hetzelfde, punten of cirkels per inch. Games zoals shooters vereisen nauwkeurigheid en het is goed om het meest geschikte DPI-bereik te hebben om dit te behouden.

]]]]]]>]]]]>]]>

Een hogere DPI is niet noodzakelijk een goede zaak. Sommige mensen geven er de voorkeur aan in combinatie met een hoge gevoeligheid, maar professionele FPS-spelers houden meestal beide waarden zo laag mogelijk voor maximale nauwkeurigheid.

Extra knoppen zijn ook erg handig voor sommige spelers. Speel je voornamelijk MMO’s of MOBA’s, dan komen deze goed van pas. Muisknoppen zijn toegankelijker dan sommige toetsenbordtoetsen. Wanneer je WASD gebruikt om te bewegen, ben je beperkt tot de linkerkant van je toetsenbord voor extra beweging.

Ten slotte moet u rekening houden met de duurzaamheid van de muis, inclusief de kwaliteit van de materialen van zowel de muis als de kabel. Je kunt beter iets meer betalen en een muis hebben die jaren meegaat, dan om de paar maanden een nieuwe te kopen.

4 Beste Palm Grip-muizen voor gaming

]]]]]]>]]]]>]]>

Bekijk onze lijst met aanbevolen gamingmuizen. U kunt er zeker van zijn dat we gaming niet licht opvatten, en dat alleen premium gamingmuizen op de lijst staan.

1. Logitech MX518

De OG-versie van de MX518 is de beroemdste FPS-gamingmuis aller tijden. Mensen waren er dol op toen het nog DOTA en Counter-Strike 1.6 was. Logitech heeft de XX518 gereviseerd en de oude 1.800 DPI-sensor vervangen door een 16.000 DPI HERO-sensor.

Dit verbeterde de precisie van de muis en veranderde hem in een headshot-machine. Deze muis beschikt ook over een ARM 32-bits microprocessor die een stabiele responstijd van 1 ms biedt. Het nieuwe ontwerp ziet er ook goed uit, maar velen geven uit nostalgie de voorkeur aan het originele ontwerp.

]]]]]]>]]]]>]]>

Deze muis is betaalbaar, ergonomisch en heeft voldoende extra knoppen. Het is gemakkelijk de beste waarde die u voor uw geld kunt krijgen.

2. BenQ Zowie EC2-B

Net als Logitech gaat de reputatie van Zowie-muizen hen vooraf. Ze worden gekenmerkt door ergonomie en nauwkeurigheid. De meeste FPS-spelers zullen het erover eens zijn dat de EC2-B een van de beste palm-gamingmuizen is die er zijn.

]]]]]]>]]]]>]]>

Het is extreem soepel en handig in gebruik. Naast de vorm zijn de vijf goed geplaatste knoppen een groot pluspunt. De kabel is redelijk goed en de DPI-instellingen variëren voor bijna iedereen.

Deze muis packs van 400 tot 3600 DPI. Pro-gamers houden het meestal bij de laagste DPI (400 of 800), maar het komt neer op persoonlijke voorkeur. Het is het beste om het in een game te testen en je zult merken dat sommige games andere DPI-instellingen vereisen (je kunt bijvoorbeeld altijd een lagere DPI gebruiken in Counter-Strike, maar in snelle games zoals Overwatch moet je het verhogen).

3. SteelSeries-rivaal 310

De SteelSeries Rival 310 is een andere gamingmuis met palmgreep van een geweldig bedrijf om rekening mee te houden. Deze muis heeft een TrueMove3-sensor, een stukje vindingrijkheid van SteelSeries.

]]]]]]>]]]]>]]>

De DPI-schaal is enorm, variërend van 100 tot 12.000 DPI. Deze muis is aanzienlijk lichter dan veel andere palmgripmuizen. Het heeft 6 stevige knoppen en is over het algemeen erg ergonomisch. Bovendien, als u tweehandig bent, is dit misschien de beste muis voor u.

Ook het snoer van deze muis vind je erg duurzaam. De enige kritiek die SteelSeries in het verleden heeft gekregen op het gebied van duurzaamheid zijn de zijgrepen van hun muizen. Ze luisterden echter naar de feedback en verbeterden ook de zijgrepen.

4. HyperX Pulsefire-FPS

Deze muis is misschien niet zo populair als de andere gamingmuizen met palmgreep op deze lijst, maar hij is net zo goed. Het is weer een lichtgewicht model, met een gewicht van 95 g en een goede gewichtsverdeling.

]]]]]]>]]]]>]]>

De Pixart 3310 optische sensor is alleen nauwkeurig en de vooraf ingestelde DPI-waarden variëren van 400 tot 3.200. De zijhandgrepen zijn gestructureerd en ontworpen om op hun plaats te blijven. Je kunt deze muis urenlang vasthouden en spelen zonder moe te worden.

De schaatsen zijn groot om het glijden te verbeteren. De Omron-schakelaars geven geweldige feedback wanneer ze zich op de hoofden van je vijanden vergrendelen. Tot slot zitten er 6 knoppen op deze muis, waardoor je hem ook voor andere gamegenres kunt gebruiken, niet alleen voor FPS.

De beste Palm Grip-muis voor gaming 1

Boem hoofdschot

]]]]]]>]]]]>]]>

Het is veel te gemakkelijk om een ​​slechte imitatie te verwarren met een hoogwaardige gamingmuis. Daarom zou je alleen moeten overwegen om geverifieerde merken gamingmuizen te kopen bij geverifieerde wederverkopers.

Met de aanbevolen muizen en een paar andere modellen van deze merken zit je altijd goed. Als we je favoriete gamingmuis hebben gemist, raad deze dan aan in de reacties.

Mục lục