Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste kinderzitjes

Nieuw Afrika / Shutterstock

Autostoeltjes blijven niet in de auto, ze doen ook dienst als bagagedrager voor je pasgeboren baby. Als u op de markt bent, is het belangrijk om een ​​drager te kiezen die zowel bij uw voertuig als bij uw levensstijl past.

Het voordeel van een autostoeltje ten opzichte van een cabriolet is dat deze tevens als drager dient en in de kinderwagenpoten kan worden geklikt. Denk er eens over na als u een baby meeneemt om vrienden en familie te bezoeken: de draagzak geeft u een plek om uw kind neer te zetten.

De kinderzitjes zijn alleen naar achteren gericht. U moet dus een ombouwstoel kopen als uw kind 1 jaar wordt of als hij of zij de limiet voor lengte of gewicht bereikt.

Als je nieuw bent in de wereld van autostoelen, bekijk dan onze gids. Het behandelt de categorieën en helpt u bij het kiezen van de juiste stoel voor uw kind.

Waar moet rekening mee worden gehouden?

Alle kinderzitjes zijn veilig. Wat hen onderscheidt is hun gebruiksgemak en compatibiliteit met andere accessoires (bijvoorbeeld kinderwagens). U moet ook rekening houden met uw levensstijl. Plant u bijvoorbeeld een reis terwijl uw kind nog een autostoeltje gebruikt?

Hieronder vindt u een lijst met enkele punten waarmee u rekening moet houden:

  • Reist het goed? Een autostoeltje voor baby’s klikt in en uit een basis die u in uw auto installeert. De meeste kinderzitjes kunt u echter ook gebruiken met alleen een veiligheidsgordel. Hierdoor kunt u de stoel vastzetten in andere auto’s, vliegtuigen en bussen – alles waaraan een veiligheidsgordel is bevestigd. Als je van plan bent om met je baby te reizen, wil je een autostoeltje dat werkt met een veiligheidsgordel en niet afhankelijk is van een basis.
  • Werkt het met een kinderwagensysteem en andere accessoires? Autostoeltjes maken vaak deel uit van een compatibel kinderwagensysteem, maar er zijn ook adapters als je fabrikanten wilt mixen. Adapters worden echter vaak afzonderlijk verkocht. Als u de kosten wilt minimaliseren, kunt u een stoel en kinderwagen kopen die compatibel zijn. Houd ook rekening met de kosten van een extra basis als u deze op een tweede auto wilt installeren.
  • Wat is het gewichts- en lengtebereik? Autostoelen variëren in de maximale gewichtslimiet, maar variëren over het algemeen van 22 tot 35 pond. Zodra uw kind deze limiet heeft bereikt, moet u een converteerbaar stoeltje aanschaffen (hoewel u waarschijnlijk niet wilt wachten tot het 35 pond weegt). U kunt een converteerbare stoel naar voren of achteren installeren. Je kunt het ook vanaf je kindertijd gebruiken. Er is dus geen reden om de schakelaar te verplaatsen als uw kind te zwaar wordt om in de stoel te dragen. Hoewel autostoeltjes de neiging hebben om te benadrukken hoeveel gewicht ze kunnen dragen, is de kans groot dat uw kind als eerste de lengtelimiet bereikt. De Chicco Keyfit 30 kan bijvoorbeeld een kind aan met een gewicht tot 30 pond en 30 inch. Dus een jongen van 11-1/2 maand, die 90 cm lang is en 22,75 pond weegt, heeft al de lengtelimiet bereikt, maar is nog ruim 7 pond verwijderd van de gewichtslimiet.
  • Hoe moeilijk is het? Hoewel je het gewicht van de draagzak misschien wel aankunt, wordt je baby uiteindelijk te zwaar voor je. De meeste dragers wegen tussen de 8 en 12 pond, terwijl de meeste pasgeborenen tussen de 5 en 10 pond wegen. Slechts de helft van deze vergelijking ligt in jouw handen, dus dit heeft misschien geen prioriteit.
  • Hoe breed is het In tegenstelling tot converteerbare stoelen hebben kinderzitjes geen ‘slim fit’-categorie. Peuters hebben alle mogelijke zijwaartse impactkussens nodig. Het handvat en de basis vergroten vaak ook de breedte. Als u slechts enkele centimeters ruimte nodig heeft, is het handig om de afmetingen te noteren, vooral als u meerdere autostoeltjes in een kleiner voertuig moet plaatsen.

Kortom de beste: Chicco Keyfit 30

Chicco

De Chicco KeyFit30 krijgt consequent hoge beoordelingen van ouders die zowel het materiaalcomfort als het installatiegemak waarderen. De KeyFit houdt kinderen van 4 tot 30 pond en maximaal 30 inch lang vast. Als we het 50e percentiel als referentie gebruiken, behandelt de Chicco een babymeisje tot 13 maanden oud en een babyjongen tot 11,5 maand oud. Op dit punt hebben de meeste ouders het gevoel dat hun kind al te zwaar is geworden voor de drager.

De Chicco weegt 9,6 pond en is 16,5 inch breed – het smalste autostoeltje op onze lijst. De stoelhoezen kun je eraf halen en ze zijn wasbaar in de machine. U kunt extra onderstellen aanschaffen, maar u kunt deze stoel ook met veiligheidsgordel gebruiken.

Chicco verkoopt verschillende kinderwagenonderstellen, van een eenvoudig frame dat je opvouwt en in één hand kunt dragen tot een frame dat je ook als kinderwagen kunt gebruiken wandelwagen voor oudere kinderen zonder autostoeltje.

Al met al het beste

De beste kinderzitjes 1

Kosteneffectief: Graco Essentials

Het Graco Snugride Click Connect-autostoeltje.Graco

De Graco SnugRide-essentials Klik op Verbinden 30 biedt precies dat: de essentie. Net als de Chicco is deze stoel ontworpen voor baby’s die tussen de 4 en 30 kilo wegen en maximaal 90 centimeter lang zijn. De zitting is 17,5 cm breed en weegt slechts 7 kilo. Als de afwerking van de stof of de esthetiek je niets uitmaakt, is dit een betaalbare optie waarmee je baby veilig in de auto kan blijven zitten.

Deze stoel is compatibel met Graco Click Connect-onderstellen en -wagentjes, variërend van eenvoudige budgetopties tot joggingkinderwagens. Graco-producten zijn online en in grote winkels verkrijgbaar, waardoor ze gemakkelijk aan babyshowerregisters kunnen worden toegevoegd.

Beste met een beperkt budget

De beste kinderzitjes 2

Beste beloning: Nuna PIPA

Het Pipa Nuna babyzitje.Nuna

Het Nederlandse bedrijf Nuna levert een autostoeltje voor ouders die willen dat hun babyspullen er zo strak en chic mogelijk uitzien (hoewel je baby er misschien alles aan doet om dit te voorkomen). De crème de la autostoelgewas, de Nuna PIPAPast op alle Nuna-kinderwagens die adapters bevatten, evenals één lange lijst de meest trendy kinderwagens (Bugaboo, Uppababy, BOB, etc.) met aankoop van een extra adapter. De Nuna is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals het microbreiselmateriaal en heeft extra eigenschappen zoals een stabiele poot om geduw te minimaliseren.

Nuna maakt daar een nog lichtere versie van Nuna PIPA LiteHoewel dit model slechts 2,5 kilo weegt, heeft het één groot nadeel: je kunt hem niet gebruiken zonder voet. Helaas elimineert dit de noodzaak van Ubers of vliegreizen, tenzij u de basis meeneemt. Afgezien van dit enorme gedoe, doet dit ook het voordeel van het lichte gewicht teniet. De reguliere PIPA weegt echter slechts 7,9 kilo en kun je alleen gebruiken met een veiligheidsgordel.

Gemakkelijkst in gebruik: Britax B-Safe Ultra Infant

Het Britax B-Safe Ultra kinderzitje.Britax

Sommige autostoelen zijn ingewikkelder dan andere. De National Highway Traffic Safety Administration beoordeelde Britax-autostoelen echter in alle categorieën als de hoogste op het gebied van gebruiksgemak.

Om het gebruik van autostoeltjes te beoordelen, heeft de NHTSA-beoordeling van gebruiksgemak evalueert ze in vier categorieën: labelbeoordeling, instructiebeoordeling, kinderbeveiliging en voertuiginstallatiefuncties. Want een autostoeltje is alleen veilig als je hem op de juiste manier installeert en gebruikt.

De Britax B-Safe Ultra Infant bereikte de hoogst mogelijke waardering in drie categorieën en 4 van de 5 in een vierde categorie. Alle vier de huidige modellen kregen echter een beoordeling van 5 op 5. Het Britax SafeCenter LATCH-systeem maakt gebruik van drukknopen om de onderste ankers van uw auto hoorbaar op hun plaats te vergrendelen en vast te houden, zodat u snel een basis kunt installeren en vastzetten. U kunt ook een veiligheidsgordel gebruiken om een ​​basis te installeren of de stoel zelf vast te zetten.

De Ultra Infant is geschikt voor kinderen met een gewicht van 4 tot 35 pond en tot 32 inch lang. Door het iets grotere oppervlak is het ook iets breder. het meet 17,75 inch in diameter en weegt 11,5 pond.

U kunt ook gebruik maken van het Britax-assortiment kinderzitjes met een speciaal assortiment goed beoordeeld, compatibele kinderwagens.

Gemakkelijkst te gebruiken

De beste kinderzitjes 3