Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste tools om u te helpen tijdens de quarantaine van…

De mondiale chaos veroorzaakt door de uitbraak van het coronavirus heeft een grote impact gehad op het dagelijks leven van burgers. Alle grote industrieën over de hele wereld bieden hun werknemers thuiswerk aan om de veiligheid van hun werknemers te garanderen. Thuiswerken kan echter een uitdaging zijn als u niet de juiste hulpmiddelen gebruikt.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste klussen in huishoudhulp, zoals: B. Apps voor het delen van desktops, apps voor videoconferenties, VPN-apps en tools voor projectbeheer die u kunt gebruiken tijdens de quarantaine van het coronavirus.

Het beste werk van thuishulpmiddelen

Apps voor het delen van desktops voor thuiswerken

TeamViewer

TeamViewer is een van de populairste software voor het delen van bureaubladen. Maakt externe toegang tot een computer mogelijk. TeamViewer is beschikbaar voor alle grote platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android en iOS.

De beste tools om je te helpen tijdens de quarantaine van... 1

Het meest unieke is dat een aantal features in La The applicatie gebaseerd zijn op augmented reality. Hiermee kan de beheerder visuele begeleiding bieden aan andere gebruikers door objecten uit de echte wereld op het computerscherm te markeren

Elk bureau

AnyDesk is een van de beste software voor externe desktoptoegang op de markt. De gratis versie biedt voldoende functies om vlot te kunnen afstemmen met uw team.

elk bureau

AnyDesk bestaat uit ingebouwde chat, schermopname op afstand, afdrukken op afstand en andere handige functies die het tot een van de beste software voor het delen van bureaubladen maken.

Bovendien ondersteunt AnyDesk onbeheerde toegangsreferenties. Sommige AnyDesk-functies zijn echter zeer moeilijk te gebruiken bij externe toegang tot een computer.

U kunt ook onze lijst met 5 beste Team Viewer-alternatieven bekijken die u kunt gebruiken tijdens het thuiswerken.

De beste videoconferentie-apps voor thuiswerken

Google Meet-Hangouts

Google Hangouts Meet is een van de beste videoconferentiesoftware die voor professionele doeleinden kan worden gebruikt. De app draait op alle grote platforms, waaronder Android, iOS, Mac en Windows. Met Hangouts Meet kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd deelnemen aan de videoconferentie.

Ontmoetingspunten

Hangout Meet wordt geleverd met G-Suite-integratie en aangepaste beheerdersopties. Het beste deel is de functie voor het delen van schermen, omdat een gebruiker het scherm met andere deelnemers kan delen om efficiënt aan projecten samen te werken.

Zoom-vergaderingen

Zoom Meetings biedt hoogwaardige video- en audiogesprekken en kan worden gebruikt voor professionele videoconferenties. De applicatie heeft een capaciteit van 1000 deelnemers in één teamvergadering en ongeveer 49 daarvan worden tegelijkertijd op het computerscherm weergegeven.

Zoom-vergaderingen

Het meest unieke aan Zoom Meetings is dat videoconferenties kunnen worden opgeslagen in de cloudopslag van de applicatie. Deze opgeslagen bijeenkomsten kunnen worden gebruikt om een ​​specifiek punt te onderzoeken of de genoemde punten te onthouden

U kunt ook andere opties bekijken die worden vermeld in onze lijst met beste videoconferentie-apps om via videoconferenties verbonden te blijven met uw teamgenoten.

De beste VPN-applicaties

ExpressVPN

Met servers op 160 locaties in meer dan 94 landen presteert ExpressVPN beter dan elk ander alternatief als het gaat om ondersteuning en snelheid. Functies als de uitschakelaar en zero awareness zorgen ervoor dat de privacy van de gebruiker behouden blijft.

ExpressVPN

Het is compatibel met alle belangrijke platforms, waaronder Android-, Linux-, iOS-, Mac- en Windows-routers. ExpressVPN deblokkeert streamingdiensten op sommige dedicated servers en kan tegelijkertijd 5 gelijktijdige verbindingen bieden.

NordVPN

NordVPN biedt dubbele VPN-technologie en gebruikers hebben via twee VPN-servers toegang tot een website om de veiligheid te vergroten. Deze functie beperkt de tweede VPN tot het verkrijgen van het echte IP-adres van de gebruiker. NordVPN heeft ook een functie om Tor te verbinden via Onion Server en VPN.

nordVPN

Het kan de beste VPN voor torrent-downloads worden genoemd, omdat het 400 streamingdiensten ondersteunt. Een unieke functie genaamd CyberSec op NordVPN bestrijdt phishing-bedreigingen en malware-aanvallen.

Bekijk voor meer opties onze lijst met de beste VPN-services.

De beste teamchat-apps

Lui

Als het gaat om een ​​instant messaging-app in een professionele werkomgeving, is Slack het eerste dat in je opkomt. Het heeft een aantrekkelijke interface waarmee u tools zoals agenda, analyses en andere kunt toevoegen.

lui

Een team kan in Slack worden onderverdeeld in verschillende kanalen, afhankelijk van hun vereisten. Gebruikers kunnen zichzelf ook gemakkelijk vermelden in de app. Net als elk ander sociale mediaplatform zijn er ook een aantal emoji’s en gifs.

Slack heeft veel unieke functies, zoals het genereren van threads voor een enkel bericht, waardoor het niet meer nodig is om een ​​kanaal met berichten te spammen.

Microsoft Teams

Teams is een Microsoft-product en dient als virtuele werkruimte die alle benodigde functionaliteiten bevat, zoals vergaderingen, teamgesprekken en integratie van verschillende handige applicaties.

Microsoft Teams

Gebruikers kunnen een bestand delen en bewerken in Microsoft Teams. De app ondersteunt ook HD-audio- en videogesprekken. Gebruikers kunnen persoonlijk of via speciale kanalen met andere deelnemers communiceren.

Microsoft Teams biedt ook functies zoals aanpasbare meldingen en een optie om belangrijke gesprekken op te slaan.

De beste tools voor het delen van codes

Github

Als je een ontwikkelaar bent, heb je vast wel eens gehoord van The GitHub. Een van de beste platforms om uw code op een externe computer te hosten en samen te werken met andere ontwikkelaars over de hele wereld. De tool werkt met het Git-versiecontrolesysteem om de bijdragecode van elke ontwikkelaar in het project bij te houden. Bovendien kan het zelfs bugs opsporen en taken efficiënt beheren.

Github

Sinds januari 2020 heeft GitHub 40 miljoen gebruikers en meer dan 100 miljoen repository’s (waaronder minstens 28 miljoen openbare repository’s), waardoor het de grootste broncodehost ter wereld is. U kunt zelfs de speciale GitHub Gist-service gebruiken om codefragmenten, notities, takenlijsten en meer te delen.

VSCode Live delen

Hoewel het een broncode-editor van Microsoft is, biedt het meer dan dat. Laten we dit feit verduidelijken dat VSCode geen IDE is. Het is een van de meest geprefereerde code-editors. Met de Live Sharing-extensie kunt u uw project met anderen delen en in realtime bijdragen aan uw code-editor.

versus code delen live

Zelfs als je een terminalliefhebber bent, is het goed omdat het een ingebouwde terminal heeft. Het heeft ook ingebouwde Git-ondersteuning om de bijdragecode van alle ontwikkelaars te beheren.

De beste projectmanagementtools

Asana

Asana fungeert als een van de beste apps voor teamprojectbeheer. In Asana kunnen gebruikers The Work in subcategorieën verdelen en mensen aan een enkele taak toevoegen of The Task streamen nadat hun deel is voltooid.

Asana

Het plannen en organiseren van een taak in Asana is een eenvoudige taak. Gebruikers kunnen ook deadlines creëren terwijl ze werk aan hun teamgenoten toewijzen. Asana heeft ook een optie voor subtaken waarin kleinere taken gerelateerd aan een specifiek project kunnen worden vermeld.

Trello

Trello is een applicatie voor teamprojectbeheer met een gebruiksvriendelijke interface. De standaard Trello-interface bestaat uit drie lijsten, waaronder “Do”, “Do” en “Done”. Aan de drie lijsten kunnen talloze kaarten worden toegevoegd.

trello

Het beste van Trello is dat het is geïntegreerd met alle benodigde producten, waaronder Dropbox, Evernote en nog veel meer.

Gebruik tools voor thuiswerken om de efficiëntie te verbeteren

De hierboven genoemde tools kunnen het beste worden gebruikt om vanuit huis te werken, terwijl u dezelfde efficiëntie behoudt als op kantoor. Gebruikers kunnen ook de genoemde lijsten raadplegen om andere tools te vinden op basis van hun behoeften.

Mục lục