Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De beste videospeler voor Android in 2023

Slimme mobiele telefoons zijn ontstaan ​​uit de behoefte aan apparaten die alle soorten multimedia-inhoud kunnen afspelen, behalve sms-berichten en oproepen.

Momenteel is het mogelijk om tv en zelfs films te kijken met elke fatsoenlijke mobiele telefoon, maar hiervoor is het noodzakelijk om er een te hebben Videospeler voor Android Ze ondersteunen verschillende formaten.

Laten we daaronder eens kijken 11 is het beste 2019 videospeler voor Android Full HD- of 4K-speler voor Android

Als je video’s op je telefoon of tablet wilt bekijken, ben je zeker geïnteresseerd in het artikel over het downloaden van YouTube-video’s vanaf de iPhone of het bekijken van films op iPhone of iPad.

We zullen de 11 beste spelers beoordelen, al moet ik dit wel zeggen Mijn favoriet is VLC.

Wat is de beste Android-videospeler in 2019?

MX-speler

De onbetwiste koning onder de videospelers voor Android.

De ontwikkelaars van deze applicatie wisten goed in te spelen op de behoefte van gebruikers aan een app die elk type video kan afspelen. Speel vooral AVI op een mobiele telefoon en zo werd MX Player geboren.

Het is een van de beste Android-videospelers omdat het een van de beste interfaces op de markt heeft en je uitgebreide toegang geeft tot alle configuratie-opties.

Tegelijkertijd kunt u genieten van al uw multimediabestanden Beste audio- en beeldkwaliteit.

de beste Android-videospeler

Het is een Android HD-speler die beroemd werd vanwege zijn reactievermogen en afspeelsnelheid, omdat het de video’s niet alleen met hardware verwerkt, maar ook in staat is Gebruik meerdere processorkernen.

De innovatie die deze applicatie onderscheidt van de andere op de markt is dat ouderlijk toezicht Zo voorkom je dat je belt, berichten verwijdert of applicaties verwijdert.

Bovendien heeft het een nieuw systeem van Multicore-decodering voor hogere snelheid.

De prestaties zijn tot 70% verbeterd in vergelijking met single-core-apparaten. Dit heeft uiteraard directe invloed op de kwaliteit van de video.

MX-speler heeft een editor geïntegreerdwaarmee u zowel ondertitels als audiotracks kunt wijzigen en uitbreiden via plug-ins die u van internet kunt downloaden.

Voordat u deze downloadt, moet u weten dat deze applicatie twee versies heeft, één zonder reclame en één gratis maar met veel reclame: de betaalde versie kost ongeveer 5 euro.

Met meer dan 100 miljoen installaties is het dat geworden een van de meest gebruikte Android HD-spelers.

Download het van hier.

VLC

Het is een Android-videospeler met uitstekende kwaliteit. Je kunt al je video’s via hen bekijken, Met de beste beeldhelderheid en ongelooflijke audiokwaliteit.

Dit is een app voor het afspelen van video’s die al lang een van de beste mediaspelers voor Android-video en audio is en blijft.

Dit gebeurt voornamelijk om verschillende redenen ondersteunt meerdere videoformateninclusief AVI, en dit is een terugkerend probleem dat veel gebruikers heeft geplaagd, eerst in Windows en nu op Android en vanwege de ongelooflijke hoeveelheid opties die je hebt in je pc-versie.

beste Android-videospeler-tablet

VLC heeft onder andere de volgende voordelen: Ondersteunt ondertitels en heeft ook de mogelijkheid om geavanceerde audiofuncties uit te voeren die in de loop van de tijd zullen worden toegevoegd, en speelt ook HD-video’s af op Android voor het geval u films wilt downloaden HDRIP.

Het beschikt over uitstekende afspeelhulpmiddelen, zodat u optimaal van uw visualisaties kunt genieten.

De belangrijkste instrumenten zijn: De optie van Met de equalizer kunt u filters toevoegen en de audiokwaliteit verbeteren

Waarom deze videospeler gebruiken? Omdat er één is Open source, bevat geen advertenties of aankopenBevat alle codecs en via het zwevende venster kunt u uw video’s blijven bekijken terwijl u andere activiteiten op uw telefoon uitvoert.

Het mooie van dit alles is dat ze een Android-versie hebben uitgebracht en hoewel ze deze aan het oppoetsen zijn, werkt deze redelijk goed.

VLC downloaden van hier.

Kodi

Kodi Het is een van de beste videospelers voor Android-tablets die er momenteel bestaan, al is het ook echt zo bedoeld Tabletspelerja, het heeft zulke interessante functies Uitbreiding om Movistar + Free te bekijken.

beste Android tv-videospeler

Met deze app kun je naast allerlei films ook podcasts of muziek afspelen. Het is absoluut een zeer interessante multimediaspeler voor Android.

Download deze app van hier.

Wijs spel

Wiseplay is een van de applicaties waarmee je video’s op Android kunt bekijken voldoet aan de verwachtingen van veel gebruikers Hoewel er andere betere alternatieven zijn, heeft het verschillende functies, zoals ouderlijk toezicht, die het voor veel mensen interessant maken.

Het enige slechte aan deze applicatie is dat deze advertenties bevat, maar het is helemaal niet vervelend, hoewel je dit zelf zou moeten proberen.

U kunt deze app rechtstreeks downloaden van deze link.

Videospeler voor Android

Een van de opties van deze applicatie is de mogelijkheid van beoordeel de video’s We hebben dat in onze telefoon opgeslagen om ook collecties te maken. Dit is erg handig om al onze Android-video’s te sorteren.

Videospeler voor Android-tablet

Wanneer u start, is dezelfde app verantwoordelijk voor het doorzoeken van de bestanden op uw telefoon Controleer de videobestanden en bestel zedus het enige dat u hoeft te doen, is de app openen en aan de slag gaan en bestellen zoals u wilt.

Je kunt de video’s natuurlijk ook afspelen op je Android????

Download het van hier.

BSPlayer GRATIS

Een klassieke pc-multimediaspeler die in dit geval ook een Android-versie biedt voor mobiele of mobiele systemen. U kent het waarschijnlijk omdat het veel wordt gebruikt op pc’s.

Bs Player heeft iets interessants en heeft daarom een ​​hardware-afspeelmodusl De video’s zien er vloeiender uitEr zijn geen bezuinigingen zoals bij andere Android-mediaspelers.

beste Android-videospeler

Het enige nadeel is dat deze speler Het is in het Engels en de gratis versie bevat advertentieshoewel je voor 5 euro de betaalde versie kunt krijgen die reclame elimineert.

Download de gratis versie van hier.

KMPlayer

KMPlayer is een redelijk complete HD-videospeler voor Android, met verschillende functies die het een interessante optie maken.

Het heeft een heel mooie interfacezowel in dezelfde speler als in het menu.

Wat is de beste videospeler voor Android

De belangrijkste attractie waarin u mogelijk geïnteresseerd bent in deze applicatie is de mogelijkheid om video’s vanuit huis af te spelen met KMP Connect of vanuit Google Drive, aangezien het perfect past in deze Google-applicatie die u de mogelijkheid geeft om Bewaar uw favoriete video’s in de cloud en speel ze af waar je maar wilt.

Download het hier.

Mobo-videospeler

Een van de beste opties voor het afspelen van films en een goede vervanging voor de standaard Android-speler.

Een van de opmerkelijke opties is de mogelijkheid van Speel films af met geïntegreerde ondertitels en selecteer degene die je wilt, net zoals we kunnen doen met de audiotracks zoals deze zich in de MKV-bestanden.

beste videospeler voor Android

MOBO VIDEO-speler downloaden van hier.

Gom speler

Deze Android-videospeler is een van de meest complete.

Het geeft de gebruiker veel opties, zodat hij dat kan Stel het afspelen van media naar wens in.

Tegelijkertijd maakt het het mogelijk Bekijk elk type niet-gecodeerde multimediabestandenbiedt de gebruiker de mogelijkheid om een ​​lijst met favoriete video’s aan te maken, stelt de gebruiker in staat screenshots te maken zonder het afspelen te stoppen, heeft een timerfunctie en maakt verbinding met andere platforms zoals Google Drive of OneDrive.

Over de interface gesproken: de gebruiker heeft de mogelijkheid om de menu’s te verplaatsen. Met één druk op de knop heeft u toegang tot alle tools. Ook De schermopties zijn intuïtiefwat het gebruik van de app eenvoudiger maakt.

Het beste is dat je kunt downloaden Gom speler Rechtstreeks naar uw mobiele telefoon zonder iets te betalen. Geniet nu van de beste video- en audiokwaliteit!

Videospeler Alle formaten

Zelfs als je het niet gelooft! Dit is de naam van de applicatie in de Play Store, maar ook wel bekend als XPlayer.

Voor alle functies, optimalisaties en opties die aan de gebruiker worden aangeboden, is dit de beste videospeler op Android.

Het biedt een uitstekende beeld- en audiokwaliteit.

Het heeft een Volledige compatibiliteit met alle video- en bestandsformaten, inclusief 4K- en HD-video’s.

Je kunt het gewenste bestand afspelen, je zult nooit problemen ondervinden met deze app.

Het heeft ook een hardwareversnellingssysteemOndersteuning voor het downloaden van ondertitels, automatische identificatie van bestanden op de telefoon stelt u in staat video’s te beheren en nog veel meer.

De gebruiker zal meer dan tevreden zijn met de interface, omdat deze een breed beheer van alle video-opties mogelijk maakt. Laat jou Pas het volume, de helderheid en de videovoortgang aan Met eenvoudig te gebruiken knoppen.

Op het gebied van beveiliging is het een van de applicaties die de meeste innovatie heeft opgeleverd, omdat je dit mogelijk maakt Sla uw bestanden op in een privémap zodat niemand ze kan zien of uitschakelen.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je er ook video’s mee afspelen op tablets, zodat je op elk apparaat van je multimediabestanden kunt genieten.

Download nu de beste videospeler voor Android! Je zult het geweldig vinden

Full HD-videospeler

Ander Videospeler voor Android best goed

Het is ontwikkeld door hetzelfde bedrijf dat in het vorige bedrijf werkte, wat de kwaliteit van de applicatie garandeert.

De functionaliteit is zeer hoog. omdat het compatibel is met alle videoformaten en met kwaliteiten zoals HD, Full HD, 1080p en 4K. U kunt alle gewenste inhoud bekijken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over formaten.

Bovendien heeft het een vensterspeler, Equalizer voor muziekHet bevat al codecs, het heeft een herhaalmodus, het heeft een slaaptimer en nog veel meer.

Android-videospeler

Het is een van de meest complete applicaties op de markt.

Dankzij het grote aantal features en de hoge snelheid waarmee hij multimediabestanden verwerkt. Het biedt gebruikers een unieke ervaring.

Je kunt al je video’s overal bekijken met geweldige beeld- en audiokwaliteit. Ze zullen het geweldig vinden!

Wat is de beste Android-videospeler voor jou in 2019?

Laat een reactie achter met jouw keuze!