Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Bugatti Chiron breekt de grens van 490 km/u en vestigt een nieuw record

Hij Bugatti Chiron Het is een van de snelste ‘hypercars’ ter wereld, of beter gezegd, de snelste sinds fabrikanten van luxe auto’s dit voor elkaar hebben gekregen een nieuw snelheidsrecord Het overwinnen van de barrière van 490 kilometer per uur. En het is dat het merk Bugatti al vele jaren werkt om ervoor te zorgen dat een van zijn auto’s de zogenaamde de 300 mijl per uur-barrière (ongeveer 480 km/u in ons metrische systeem), en nu is het ze gelukt.

Dat deden ze met hun laatste supersportwagen, de Bugatti Chiron, die duizelingwekkende snelheden bereikte die inmiddels softwarematig beperkt zijn tot zo’n 420 kilometer per uur De wielen van het voertuig zouden worden vernield boven deze snelheden. Voor snelheidstests heeft het merk er echter wel enkele gebruikt Speciaal ontwikkelde Michelin-wielen voor wat hen in staat stelde een eindsnelheid van te bereiken 490,5 kilometer per uur.

Om een ​​idee te krijgen: deze snelheid komt goed van pas twee keer zoveel als een commercieel vliegtuig moet opstijgenDaarom was het vasthouden aan de grond een van de grote problemen voor de Bugatti Chiron. De laatste test werd met volledig succes uitgevoerdNa het rijden van kleine trajecten waarbij de auto de snelheid verhoogde van 50 naar 50 kilometer per uur.

via: HotHardware