Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De CEO van Tesla beweert dat 90% van zijn Twitter-reacties nep zijn

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: De CEO van Tesla beweert dat 90% van zijn Twitter-opmerkingen nep zijn

Tesla-CEO Elon Musk had ambitieuze plannen om Twitter te transformeren toen hij van plan was de beroemde microblogsite in april over te nemen. Twitter is sindsdien echter beschuldigd van talloze phishing-pogingen. Nu verklaarde Elon Musk onlangs dat “90% van [his] Reacties zijn bots”, terwijl ze een screenshot bieden van talloze nepprofielen van Binance-CEO Changpeng Zhao die op Musk reageert. In dit verband reageerde het officiële Binance Twitter-account: “Twitter alsjeblieft, ik zie al genoeg van mijn baas”, “Kun je helpen zodat ik hem niet 99x meer elke dag hoef te zien?”

Zhao mengde zich al snel in het gesprek en merkte op dat hoewel hij de echte persoon onder de tweet is, 90% van de antwoorden van Musk geautomatiseerd zijn. Musk beloofde 44 miljard dollar om Twitter te kopen voor 54,20 dollar per aandeel, wat leidde tot een langdurig en turbulent overnameproces. Zhao steunde het besluit van Musk en droeg $ 500 miljoen bij aan de overname. Bovendien droegen de op cryptovaluta gerichte durfkapitaalbedrijven Sequoia en Andreessen Horowitz respectievelijk $800 miljoen en $400 miljoen bij.

Musk versus Twitter: CEO van Tesla beweert dat 90% van zijn Twitter-opmerkingen nep zijn

Volgens een uitgelekte vraag-en-antwoordsessie van Twitter-medewerkers, bekeken door Vox, was Musk van plan het platform open source te maken “zodat mensen het kunnen beoordelen, verbeteren en misschien problemen of vooroordelen kunnen vinden.”

Er waren ook ideeën voor een bewerkingsknop en abonnementsopties van Dogecoin. Musk en Twitter zijn sinds de overname verwikkeld in juridische geschillen, waarbij Musk beweert dat Twitter heeft misleid over het aantal spamaccounts op het netwerk.

Musk verklaarde zelfs dat de aankoop “niet door kan gaan” totdat Twitter deze informatie openbaar maakt. Twitter-voorzitter Bret Taylor tweette op 12 juli dat het bedrijf Elon Musk zou aanklagen om hem “verantwoordelijk te houden voor zijn contractuele verplichtingen.”

Volgens de klacht is Musk van mening dat Twitter hem heeft misleid om een ​​fusieovereenkomst ter waarde van $44 miljard te ondertekenen. De CEO van Tesla reageerde in de rechtbank door te beweren dat Twitter spamaccounts “verkeerd had voorgesteld” en dat de gegevens “veel grote verkeerde voorstellingen of weglatingen bevatten die de waarde van Twitter verdraaiden en de Musk-partijen ertoe brachten het bedrijf over te nemen.” om in te stemmen met een buitensporige prijs. ”.

Uitchecken? Neuralink maakt vorderingen met Brain Implant dat op Halloween wordt gepresenteerd: Elon Musk