Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Chinese Hunan Sunwalk Group wil investeren in de Pakistaanse telecommunicatie-infrastructuur

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Chinese Hunan Sunwalk Group gaat investeren in de Pakistaanse telecominfrastructuur

De Chinese Hunan Sunwalk Group zei maandag dat het miljarden dollars zal uitgeven in de Pakistaanse Tier 2- en Tier 3-steden om telecominfrastructuur en glasvezelindustrie op te bouwen. Volgens Afshan Amin, Chief Business Officer van Sunwalk Investments, zal de adoptie van breedband in het land toenemen vanwege de digitale revolutie, wat niet alleen de business-to-business sector ten goede zal komen, maar ook de overheid, het bedrijfsleven en de eindgebruikers.

De Chinese Sunwalk Group wil investeren in de Pakistaanse telecommunicatie-infrastructuur

Hunan Sunwalk Group, opgericht in 2000, is een bekend Chinees miljardenbedrijf dat zich bezighoudt met de aanleg van telecommunicatie-infrastructuur. Amin zei dat Sunwalk Group van plan is zich te concentreren op glasvezel- en backhaul-verbindingen in Pakistan vanwege de verwachte digitale vraag naar data en de integratie van mobiele technologieën van de vijfde generatie.

Eerder had de heer Lan, CEO van Sunwalk Group, Pakistan, een ontmoeting met de federale minister van IT en Telecommunicatie Syed Amin ul Haque. De heer Lan informeerde de federale minister van IT over investeringsplannen om een ​​landelijk glasvezelnetwerk aan te leggen en de groei van breedband in Pakistan te bevorderen.

De heer Lan verklaarde dat zijn organisatie bereid is om in de komende acht tot tien jaar ongeveer $2 miljard te investeren. Minister van IT Syed Amin Ul Haque bedankte en prees de SUN WALK Group voor haar interesse in de Pakistaanse markt en het veiligstellen van zijn volledige steun voor de activiteiten van de groep. pogingen.

Uitchecken? De telecomsector is op zoek naar beleidsverbeteringen om de digitale noodsituatie in Pakistan te bestrijden