Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De criticus werpt Joker op: “Het is een meesterwerk”

Het Festival van Venetië 2019 juicht Joker toe

Tegenwoordig wordt een van de grootste filmevenementen van het jaar gevierd in de emblematische stad Venetië. Op het Filmfestival van Venetië van 2019 waren allerlei nieuwe films te zien, waaronder natuurlijk de nieuwste bewerking van het Joker-personage op het grote scherm. Zoals je weet heeft de film een ​​paar maanden geleden een trailer uitgebracht (link onder deze regels) en laten we zien hoe Joaquin PhoenixDe hoofdpersoon is getransformeerd in Arthur Fleck, een man die anderen aan het lachen wil maken en wiens persoonlijkheid, toch al enigszins verstoord, volledig verduisterd raakt na de moeilijkheden die hij in zijn leven heeft, totdat hij de crimineel wordt die we iedereen kennen.

Misschien ben je geïnteresseerd…

Leun achterover en knijp het stuk: deze Joaquin Phoenix Joker is intens, rauw en verschrikkelijk…

Joker wil precies dat doen: laat ons niet het slechterikpersonage zien dat we al in de strips hebben gezien en die het leven van Batman onmogelijk maakt, maar zijn Transformatie proces totdat we dit punt bereiken, ontdekken we de persoon achter het clownmasker en leggen we uit wat hem maakt tot wie hij is.

Deze visie was zo anders en ver verwijderd van de stijl van superheldenfilms dat het aanvankelijk veel fans (en zelfs Warner Bros., die blijkbaar aanvankelijk zeer terughoudend stonden tegenover het idee om deze film te maken) aansprak. De eerste punten van kritiek Op de band die ze laten zien, heeft Todd Phillips, hun regisseur, niet alleen het midden van het doel geraakt: misschien wordt Joker wel een van de belangrijkste afleveringen uit zijn carrière.

Dat beweren tenminste experts die de film al in Venetië hebben gezien, waar iedereen momenteel lof en applaus zingt. “Kunstwerk”, “Voor en na”, “Misschien is de wereld hier niet op voorbereid” of “De Joker die we verdienen” Dit zijn slechts enkele van de uitingen die we hebben kunnen verzamelen van mensen die al van de film hebben genoten. Dit toont natuurlijk een Joaquin Phoenix in ware gratie – een oog waar al over gesproken wordt als kanshebber voor de Oscars –:

“Ik kan niet geloven hoe goed Joker is. Het is een kunstwerk. Grappig, donker, mooi, vol woede en echt cool. Joaquin Phoenix is ​​meesterlijk en elke scène is geweldig. “James Jones, scenarioschrijver.

“Er komt een Before Joker. En er komt een After Joker. Ik weet niet of de wereld klaar is voor deze film. Of misschien wel? Het is teruggegeven. Het is gek, het is moedig. Het is niet inbegrepen. Wauw, ik kan niet geloven dat het bestaat. Maar dat doet het wel. En het komt eraan. “Alex Billington, eerste bezichtiging.

De Joker die we verdomd goed verdienen (…) Het is een circus, het is een carnaval, het is een opwinding. Phoenix begeleidt ons door deze sociale ziekte en het is een triomf. Lorezon Ciorcalo, Scoopnest.

“Stuur de clowns!!!” Joker zal mensen te veel verrassen. Duister, verwrongen en brutaal verhaal over de meest iconische slechterik uit de popcultuur. Joaquin Phoenix voegt nog een icoon toe aan zijn buitengewone carrière. Radek Folta, filmcriticus bij MoviesRoom.

Van de Empire-release:

Net als Arthur/Joker is Joaquin Phoenix ongelooflijk. Phillips zei dat hij een foto van de acteur op zijn scherm had toen hij het script schreef en dat het de moeite waard was. Phoenix woont in Arthur: nadat hij is afgevallen voor papier, ziet hij er mager, kwetsbaar en hongerig uit. (…) Todd Phillips en Joaquin Phoenix zijn brutaal, verwoestend en absoluut prachtig en hebben niet alleen een van de meest emblematische schurken uit de geschiedenis van de cinema opnieuw uitgevonden, maar ze hebben ook de stripfilm opnieuw uitgevonden.

De kritiek op IGN:

Joker is niet alleen een geweldige stripboekfilm, maar ook een geweldige film. Het biedt geen gemakkelijke antwoorden op de verontrustende vragen die het oproept over een wrede samenleving in verval. De geëngageerde prestaties van Joaquin Phoenix en de expertise van Todd Phillips (…) maken van Joker een film die stripfans en niet-fans in alle opzichten moet verontrusten en ontroeren.

Joker laatste trailer

Een paar dagen geleden bracht Joker zijn laatste trailer in première. In de preview zien we nieuwe beelden uit de film en vooral meer opmerkelijke Phoenix-momenten, evenals de weergave van personages die niet in de eerste video waren opgenomen. Nog een visueel genot om je gezicht te openen voor de geplande première 4 oktober. Wat je wint

Joker Final Trailer in de originele versie

Laatste trailer van Joker, nagesynchroniseerd in het Spaans