Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De DirectX 12-games die zijn geport naar Windows 7 kunnen RayTracing gebruiken

Microsoft liet een nogal vreemde beweging toe, de mogelijkheid om RayTracing-technologie te gebruiken geïmplementeerd in Nvidia GeForce RTX graphics in zijn “verouderde” besturingssysteem Windows 7Dit komt door de introductie van nieuwe middelen ter ondersteuning van studies om uw games die zijn ontwikkeld onder de DirectX 12 API over te zetten naar Windows 7aangezien er nog steeds veel “gevangene” spelers in dit besturingssysteem zijn dat nog steeds 32% van het marktaandeel beheert.

Volgens uw eigen informatie Steam-hardware- en softwareoverzichtBehoort tot afgelopen juli Ongeveer 22 procent van de gamers gebruikt nog steeds het Windows 7-besturingssysteemterwijl Windows 10 gaat met 72% vooruit En Windows 8.1 staat op de derde plaats met een belediging 2,72%.

Dit betekent dat een DirectX 12-game niet betaalbaar is. voor meer dan een vijfde van de Steam-gebruikersen dat is de reden waarom ontwikkelaars veel belangstelling zien om hun titels compatibel te maken met Windows 7 om deze gebruikers te bereiken en de potentiële verkoop uit te breiden.

De eerste DirectX 12-game die Windows 7 succesvol maakte, was World of Warcraft afgelopen maart is het sindsdien niet bekend welke game de volgende sprong zal maken, maar het feit dat deze bronnen spelers in staat stellen Windows 7 Toegang tot alle beschikbare technologieën in Windows 10Zelfs RayTracing zal voor veel gamers een dwingende reden zijn om door te gaan zonder hun besturingssysteem te willen updaten.

via: PCGN