Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De dochter van Steve Jobs bespot iPhone 14 met een meme die het hetzelfde noemt als iPhone 13

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: de dochter van Steve Jobs bespot iPhone 14 met een meme die het hetzelfde noemt als iPhone 13

We weten allemaal dat er veel hype was rond de aankomende ontwikkeling van Apple iPhone 14-serie gedurende vele maanden. Iedereen verwachtte iets geweldigs van de siliciumgigant, Appel. Het wachten was gisteravond voorbij toen Apple de langverwachte iPhone 14 onthulde. Daarna begonnen mensen er memes en grappen over te maken op sociale mediasites. Feit is dat dit niet de eerste keer is dat mensen Apple belachelijk maken. Maar nu gaat het niet alleen om het verkopen van uw nieren of lichaamsdelen. Deze keer zijn de meeste memes die opduiken op sociale media bedoeld om de gelijkenis tussen de oude iPhone 13 en de nieuwe iPhone 14 te benadrukken. Dochter van Steve Jobs vooravond heeft zich ook bij de bandwagon aangesloten. Ze deelde een meme op haar Instagram waarin ze de telefoon op dezelfde manier belde als de iPhone 13, met behulp van de foto van een man die een shirt draagt ​​dat precies hetzelfde is als het shirt dat hij in zijn handen houdt.

Dochter van Steve Jobs bespot iPhone 14 door hilarische meme te delen

Eve Jobs ging onlangs naar haar sociale media en deelde een grappige meme over hoe vergelijkbaar de iPhone 13- en iPhone 14-serie zijn. Eve deelde een meme van een man die poseert met een identiek shirt dat hij droeg. Ze schreef verder in haar Instagram-verhaal:

“Ik upgrade van iPhone 13 naar iPhone 14 na de aankondiging van Apple vandaag.”

Dit soort memes zijn helemaal niet nieuw. Meestal zien we ze elk jaar, vooral omdat Apple het ontwerp van de iPhone drie tot vier jaar hergebruikt. Daarom zien de huidige generatie iPhones er jaar na jaar hetzelfde uit. Deze keer gaat het echter niet alleen om het ontwerp, wat waarschijnlijk de reden is dat zelfs Eve Jobs meedeed aan de spot met Apple.

Als je niet weet wat de siliciumgigant onthulde tijdens zijn Apple-evenement in 2002, bezoek dan deze pagina voor meer informatie: Apple Event 2022: iPhone 14, Apple Watch Ultra en meer – PhoneWorld