Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De dochter van Steve Jobs deelt een meme waarin de iPhone 14 wordt bespot

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: de dochter van Steve Jobs deelt een meme waarin de iPhone 14 wordt bespot

De langverwachte iPhone 14-serie is officieel aangekondigd door Silicon Valley-gigant Apple. Na Apple’s “Far Out”-evenement, met onder meer de release van de Apple Watches en de iPhone 14-serie, plaatste Steve Jobs’ dochter Eve Jobs een meme op Instagram waarin ze de spot dreef met de nieuwe iPhones, die in wezen identiek waren aan de iPhone 13 van vorig jaar. dat Steve Jobs de pionier van de iPhone was.

De dochter van Steve Jobs deelt een meme waarin de iPhone 14 wordt bespot

De virale meme toont een man die een shirt draagt ​​dat identiek is aan het shirt dat hij cadeau kreeg. Jobs ondertitelde de meme: “Ik ben aan het upgraden van iPhone 13 naar iPhone 14 na de aankondiging van Apple vandaag”, en deelde deze met haar bijna 500.000 volgers voordat hij deze na enige tijd verwijderde. Je kunt de meme zien in de onderstaande afbeelding:

Klanten zijn van mening dat de nieuwe iPhone 14 en iPhone 14 Plus weinig verschillen hebben met de iPhone 13 en daarom geen wenselijke aankoop zijn. De 6,1 inch iPhone 14 en 6,7 inch iPhone 14 Plus zijn uitgerust met dezelfde chip als de iPhone 13 Pro, maar eerstgenoemde heeft een extra GPU ten opzichte van de reguliere iPhone 13-modellen. Core.

Naast een kleine prestatieverbetering bevatten de iPhone 14 en iPhone 14 Plus nieuwe fotografiefuncties, zoals scherpstelling van de camera aan de voorzijde en verbeterde prestaties bij weinig licht. Door het grotere formaat van de iPhone 14 Plus zullen gebruikers genieten van de langste batterijduur die we in het verleden niet hebben gezien.

De iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn vanaf 9 september beschikbaar voor pre-order, en de iPhone 14 Pro-versie wordt de week daarop, op 16 september, uitgebracht. Klanten ontvangen vanaf vrijdag 7 oktober de grotere iPhone 14 Plus.

Uitchecken? iPhone 14-serie; Specificaties, vergelijking en verwachte prijs in Pakistan