Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De door advertenties ondersteunde laag van Netflix biedt een aantal advertentievrije inhoud

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: De advertentie-ondersteunde laag van Netflix biedt een aantal advertentievrije inhoud

We weten al dat Netflix bezig is met het door advertenties ondersteunde niveau, wat betekent dat kijkers advertenties te zien krijgen terwijl ze hun favoriete films/programma’s op Netflix bekijken. Maar het lijkt erop dat niet alle inhoud reclame krijgt. Volgens de laatste informatie kan de advertentie-ondersteunde Netflix enige advertentievrije inhoud bevatten. Netflix kan reclames uit nieuwere originele films en bepaalde kinderprogramma’s schrappen.

De door advertenties ondersteunde laag van Netflix biedt een aantal advertentievrije inhoud

De laatste rapporten beweren dat Netflix mogelijk geen advertenties laat zien tijdens originele films wanneer deze voor de eerste keer worden uitgebracht. Netflix zal echter later advertenties voor deze inhoud tonen. Er is geen exacte datum bekend wanneer Netflix advertenties voor de nieuwere films gaat vertonen.

Zie ook: Netflix test de Add Home-optie om kosten in rekening te brengen voor het delen van wachtwoorden

Op dezelfde manier zal Netflix ook geen reclame tonen voor zijn originele kinderprogramma’s – net zoals Disney Plus van plan is te doen met zijn aankomende door advertenties ondersteunde niveau – en hetzelfde kan gelden voor inhoud die door externe studio’s wordt geproduceerd. Uit de rapporten blijkt ook dat sommige studio’s Netflix niet toestaan ​​advertenties weer te geven tijdens bepaalde shows of films die aan het bedrijf zijn gelicentieerd. Netflix zal echter hoogstwaarschijnlijk voor of na de show advertenties afspelen.

Eerder dit jaar bevestigde Netflix dat het van plan is een nieuw, door advertenties ondersteund niveau te introduceren. Het bedrijf zal dit plan begin 2023 lanceren. Netflix heeft Microsoft gekozen om advertenties op het platform te brengen. Het goedkopere abonnement van Netflix wordt op advertentiebasis uitgerold.

Onlangs kwamen we ook tegen dat het door advertenties ondersteunde abonnement van Netflix de offline weergave blokkeert. Met de aankomende advertentie-ondersteunde laag kunnen gebruikers niet langer titels naar hun apparaten downloaden voor offline weergave. Dit is alle informatie over het aankomende advertentieprogramma van Netflix. Helaas heeft Netflix geen informatie vrijgegeven over het door advertenties ondersteunde niveau.

Verdere informatie kunt u ook vinden op: Het door advertenties ondersteunde abonnement van Netflix blokkeert offline weergave