Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De duurste apps in de Android Store

De applicatiewinkel voor Android-toestellen kenmerkt zich door een groot aantal apps. Natuurlijk zijn sommige meestal nuttiger dan andere, maar het is waar Niet alle beschikbare applicaties zijn gratis. Sommige zijn extreem duur en hebben niet veel functies.

De meeste gebruikers vermijden toepassingen die kosten met zich meebrengen, vooral als ze zinloos en onnodig lijken. Veel mensen hebben toegang tot het kopen van apps waarvan de prijzen niet buitensporig zijn, aangezien het vaak voorkomt dat ze niet boven de twee nullen uitkomen. De waarheid is dat applicatieontwikkeling een lucratieve business is geworden.

Je kunt het vinden in Google Play Aanvragen kosten 350 euro helemaal niet gerechtvaardigd. Alleen degenen met een hoge koopkracht kunnen zich dergelijke toepassingen veroorloven die alleen maar opscheppen. Het is niet altijd de moeite waard om een ​​hoge prijs te betalen, hoewel het voor anderen ook de moeite waard is. Als je geïnteresseerd bent om het te weten de duurste apps in de Android StoreLees meer over ons.

Abu Moo-collectie

Sommige applicaties verdienen het misschien om een ​​hoge prijs te betalen voor hun diensten, maar in dit geval is dat niet het geval. Voor een onverklaarbare en onredelijke prijs van 350 euro, kun je ervoor kiezen om gewoon een wallpaper op een edelsteen te hebben. De ontwikkelaar Abu Moo heeft een verzameling van 6 apps gelanceerd, die allemaal dezelfde prijs hebben en in totaal 2100 euro kosten.

Koppeling | Downloaden

De Atlas van de interne geneeskunde

Dat is een Medische Atlas geschreven door verschillende professionals uit de regio waarvan de prijs overeenkomt met 140,92 euro. Ondanks de hoge kosten is het een nuttige toepassing voor geneeskundestudenten en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Het heeft een collectie met meer dan 2.000 artikelen over klinische kwaliteit, morfologie, laboratorium en tekenen van aandoeningen.

Koppeling | Downloaden

Bonneys Gyn. Surgery, 11e druk

De duurste apps in de Android Store 2

Een andere applicatie gewijd aan de geneeskunde, maar voor gynaecologische chirurgie. Het doel is om bekwame tactieken aan te leren om de pijn van patiënten te verzachten tijdens het uitvoeren van deze operaties. Bevat diagrammen om het aangegeven gebruik van de huidige instrumenten en procedures te illustreren. Het is verkrijgbaar bij 90,69 euro.

Koppeling | Downloaden

iVipZwart

De duurste apps in de Android Store 3

Een applicatie die de gemeenschap van miljonairs samenbrengt om deel uit te maken van een club waar ze privileges en kortingen ontvangen. Dit omvat hotels, restaurants, levensstijlen, privéjets, enz. iVipBlack werkt als een zoekmachine voor exotische luxe in de wereld Voor uw gebruikers. Voor de prijs van kunt u als VIP worden behandeld op de locaties die aan deze app zijn gekoppeld $ 362,84.

Koppeling | Downloaden

Het duurste balspel

De duurste apps in de Android Store 4

Zo makkelijk Balspel Het heeft een prijs van niets meer en niets minder dan $ 332,02. Het enige dat je in dit spel moet doen, is de bal op verschillende schermen manipuleren om botsingen met obstakels te voorkomen. Je zult je zeker afvragen of er mensen zijn die het kopen en het antwoord is ja, je hebt betere opties om uit te kiezen.

Koppeling | Downloaden

Dit waren de duurste applicaties die je op Google Play kunt vinden. Al moeten we vermelden dat we in de loop van de tijd nieuwe toepassingen zullen vinden met een absurde waarde voor wat ze bieden.