Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music kan de afspeelervaring personaliseren

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music kan de afspeelervaring personaliseren

De liefde voor muziek zal nooit snel eindigen. Daarom bevat YouTube Music meer dynamische functies waarmee deze app zich onderscheidt van andere. Onlangs heeft de app de mediabedieningen van Android 13 geleend om zichzelf een aantrekkelijk uiterlijk te geven. De inspanningen van het bedrijf om zijn app flexibeler te maken, zijn nog lang niet voorbij. Onlangs onthulde het een nieuwe dienst waaraan het werkt. Onder de naam Dynamic Queue zullen iOS-gebruikers binnenkort zelf veel profijt kunnen hebben van deze dienst. De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music werkt anders, terwijl dingen anders werken op YouTube Music.

Luister je bijvoorbeeld naar je favoriete nummer, dan geeft het bedrijf je suggesties voor nummers uit hetzelfde genre. Het volgende nummer dat automatisch speelt, komt ook uit dezelfde familie. Dit betekent dat je, als je in een andere stemming bent, een ander nummer moet kiezen en suggesties over dat nummer moet krijgen.

De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music zal binnenkort beschikbaar zijn voor iOS- en internetgebruikers

Het algehele proces is niet gewelddadig, maar soms irriteert het je gewoon. Hiermee rekening houdend, is Dynamic Queue ontworpen om verkenning veel eenvoudiger dan voorheen te maken. Dit betekent dat als je halverwege een nummer overslaat, het algehele gedrag zal veranderen op basis van je luistergewoonten.

Het lijkt erop dat YouTube Music de gepersonaliseerde muziekstijl van Spotify probeert te kopiëren met een aangepaste aan-uitschakelaar. Hoewel YouTube deze functie test, is niet iedereen er blij mee. Uit de opmerking van een gebruiker op Reddit bleek dat hij niet blij was met deze aankomende functie en deze nieuwe toevoeging kan de stemming van sommige gebruikers met een elektrische smaak verpesten.

Afgezien van deze gemengde gedachten van gebruikers, is deze functie nog niet helemaal klaar om mensen te bereiken, omdat er nog steeds verschillende aanpassingen nodig zijn.

De dynamische wachtrijfunctie van YouTube Music wordt getest voor zowel Android als de YouTube Music-webinterface. Sommige gebruikers hebben deze functie mogelijk ontvangen als onderdeel van een proefperiode, waarbij deze kan worden in- en uitgeschakeld onder Afspelen en beperkingen.

De lancering op Android is nog niet bevestigd.