Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De eerste demontage van de iPhone 14 Pro Max toont interne herontwerpen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: De eerste demontage van de iPhone 14 Pro Max toont interne herontwerpen

We weten allemaal dat er een hype was rond appels iPhone 14-serie gedurende vele maanden. Iedereen verwachtte iets geweldigs van de siliciumgigant, Appel. Het wachten was voorbij toen Apple de langverwachte iPhone 14 onthulde. Sindsdien hebben we meer nieuws en memes ontvangen over de langverwachte serie, wat betekent dat deze nog steeds in de schijnwerpers staat. Onlangs ontdekten we de eerste Demontage van de iPhone 14 Pro Max toont een opnieuw ontworpen Face ID-sensor, een groter camerasysteem en een nieuw koellichaam.

Dit is wat je moet weten Demontage van de iPhone 14 Pro Max

We weten allemaal dat de allereerste verzendingen van de iPhone 14-serie pas op vrijdag 16 september plaatsvinden. Niemand kan de telefoon vóór 16 september bemachtigen, maar één YouTuber is er al in geslaagd een iPhone 14 Pro Max te bemachtigen en uit elkaar te halen. Hij deelde de video waarin het demonteren van de iPhone Pro Max in detail te zien was en voegde daar snel de succesvolle montage aan toe.

Het is de moeite waard hier te vermelden dat de demontage een intern herontwerp heeft laten zien. De nabijheidssensor is onder het scherm verplaatst. Het Face ID-systeem en de TrueDepth-camera zijn ook enigszins verplaatst om de nieuwe pilvormige uitsparing te creëren en deze lager te maken in vergelijking met de oude inkeping. Er is nu ook een metalen plaat met grafietpads die de nieuwe iPhone-serie gebruikt om warmte af te voeren. De volledige demontage van de high-end telefoon pronkt ook met een nieuw, groter camerasysteem en toont ook een blik op de componenten achter de nieuwe satellietverbindingsmodule.

Bekijk ook: Apple iPhone 14 Plus pre-orders lager dan verwacht (phoneworld.com.pk)