Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De eerste politieauto op basis van een Tesla Model 3

Gerelateerd nieuws

De bevolking is zich steeds meer bewust van de voordelen van het kiezen van een elektrische auto ten opzichte van een benzineauto. De elektrische vervuilen de planeet niet, ze besparen meer en zijn stiller. Waarom zou je er niet op wedden?

Het is de gedachte van steeds meer mensen, het bewijs hiervan was een paar maanden geleden Tesla brak zijn eigen verkooprecordIn het tweede kwartaal van 2019 zijn ruim 95.000 elektrische auto’s afgeleverd. De meeste zijn privé, maar in de loop van de tijd kennen we meer gevallen van groepen die voor dit type voertuigen kiezen.

We zijn hier om u over een van die groepen te vertellen: de politie. In dit geval hebben we het over een politiebureau dat heeft besloten zijn oude voertuigen te vervangen door Tesla Model 3’s. Wij vertellen je de redenen!

Tesla Model 3, nieuwe patrouillewagen

Het is niet de eerste zaak waarin we horen dat een politiebureau opkomt voor Tesla. We hebben u onlangs verteld hoe ze in Fremont (VS) besloten een Tesla Model S aan te passen voor gebruik in hun wagenpark.

Nu is het de beurt Tesla-model 3. Deze keer is het de politie van Bargersville, eveneens op Amerikaans grondgebied. Agenten hebben dit ontdekt U bespaart veel geld op benzine en verbetert de prestaties van zijn huidige voertuigen, verschillende Dodge Chargers.

Vanwege deze eisen aarzelden ze niet om een ​​van hun oude auto’s te vervangen door de Tesla Model 3. In één van de politierapporten staat dat dit zo’n model is “geweldig, zacht en krachtig”naast het vermogen om heel goed om te gaan.

De politie heeft voor deze versie gekozen Standaardbereik Plus van de Tesla Model 3, die in Spanje kost € 47.999 en aanbiedingen 409 kilometer autonomie. Dit is geen probleem, aangezien deze patrouillewagens doorgaans tussen de 130 en 200 kilometer per dag rijden.

De agenten wachten Bespaar ongeveer $ 6.000 per jaar Over een paar jaar zouden ze de aankoop van de elektrische auto afbetalen. Ook verwachten ze te besparen op de onderhoudskosten.

Politieagenten van Bargersville zijn van plan om vier Tesla Model 3’s aan hun vloot toe te voegen ter vervanging van de Dodge Chargers die we noemden. Ze zijn van plan hun spaargeld te gebruiken om meer officieren aan te nemen.

Dat publieke instellingen als politie en hulpdiensten afhankelijk zijn van elektrische auto’s lijkt ons uitstekend nieuws. Ze vervuilen minder en kunnen de daders veel rustiger benaderen. Zullen we dit ooit in Spanje zien? Momenteel lijkt het er niet op, maar we blijven ervan dromen.