Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De eerste Samsung-smartphone met 64 MP-sensor is niet Xiaomi!

De megapixelrace is terug en heeft de helderheid verdubbeld. Hoewel de discrepantie tussen het aantal pixels en de beeldkwaliteit al duidelijk is, is concurrentie het sleutelwoord voor Realme XT. Dit was echter niet de eerste smartphone, niet Xiaomi, die werd uitgerust met de Samsung ISOCELL 64 MP-sensor.

Voor Xiaomi-fans hebben we binnenkort Redmi Note 8 Pro met dezelfde sensor.

Het mooie aan deze smartphone van een voorheen onbekend merk is het gebruik van de beeldsensor. ISOCELL Helder GW1aangekondigd op 9 mei 2019. De terminal heeft in totaal 4 camera’s aan de achterkant en een ontwerp dat sterk lijkt op de aankomende versies van Xiaomi.

Realme heeft de titel overgenomen van Xiaomi en zijn Redmi Note 8th

Het Chinese bedrijf probeerde en slaagde erin zijn product in de mond van de wereld te leggen. Dit betekent dat uw Realme XT een ultragroothoeklens, een conventionele lens, een macrolens en een dieptesensor gebruikt. Dezelfde terminal is echter al geweest onthuld op echte foto’s van de internationale pers.

Opmerking Xiaomi zal zelf zijn Redmi Note 8 presenteren, waarbij de Pro-variant een 64 MP-camera heeft. Juist om deze reden heeft de nieuwe Chinese fabrikant besloten zijn terminal vooraf bekend te maken. Op deze manier kunt u de premiumtitel in de markt claimen.

Als u vragen heeft over de voordelen of kenmerken van de nieuwe sensor, bent u niet de enige. Het bedrijf maakt gebruik van de Pixel-binning, dat in wezen de informatie in vier aangrenzende pixels samenvoegt om de informatie in een laatste pixel te concentreren. Dit resulteert doorgaans in een uiteindelijk beeld van 16 MP.

De eerste Samsung-smartphone met 64 MP-sensor is niet Xiaomi!  1

Xiaomi zou nu al om de beurt de fabrikanttitel moeten winnen met de eerste smartphone uitgerust met een 108 MP camera. Deze sensor is eveneens vervaardigd door Samsung en debuteert mogelijk op de Xiaomi Mi Mix 4, althans volgens de geruchten over dit Android-toestel.

Samsung is verantwoordelijk voor de nieuwe 64 MP- en 108 MP-sensoren

Nu valt nog te bezien welke voordelen deze sensoren werkelijk zullen opleveren. We weten dat resoluties consumenten kunnen aantrekken. Dit is echter geen garantie voor de beeldkwaliteit. Nu is een afbeelding met veel MP’s een grote afbeelding die geschikt is voor afdrukken op groot formaat.

Afbeelding: AndroidCentraal

Aan de andere kant hangt de uiteindelijke kwaliteit van de fotografie af van verschillende factoren. Met beeldbewerkingssoftware, lenskwaliteit en andere beïnvloedende factoren. Dit betekent dat we nu onder normale omstandigheden moeten wachten op de eerste cameramonsters. Dan zullen we hun vaardigheden zien.

Het nieuwe product van Realme wordt binnenkort onthuld. Hetzelfde geldt ook voor de volgende Redmi Note 8 Xiaomi Pro die op 29 augustus verschijnt.

Staan we voor een nieuwe megapixelrace op de Android Market?