Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De enige keuze van technische experts en consumenten

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De enige keuze van technische experts en consumenten

De consumenten van vandaag hebben een overvloed aan opties om uit te kiezen, en de dagen van beperkte opties behoren nu tot het verre verleden. Bij het kopen van een smartphone zijn kopers vaak verward en besluiteloos vanwege de overvloed aan opties. Met zo’n overvloed aan opties is vivo de favoriete smartphone geworden waar klanten in Pakistan op kunnen vertrouwen voor levensstijlgedreven verbeteringen.

Als merk houdt vivo zich aan de filosofie van Benfen, die erop gericht is de juiste dingen te doen en de dingen goed te doen. De producten en smartphoneseries zijn ontwikkeld met de bedoeling waarde toe te voegen aan de samenleving en een moeiteloze, vreugdevolle en inventieve levensstijl te bevorderen. Daarom zijn de Vivo X-, V- en Y-series ontworpen om aan de behoeften van consumenten te voldoen op een manier die uniek is voor elke serie.

De V-serie bood ‘s werelds eerste smartphone met kleurveranderingsmogelijkheden en creëerde een niche in fotografie en ontwerptechnologie. vivo heeft ook de problemen aangepakt waarmee makers van inhoud en fotografen worden geconfronteerd door de premium smartphones uit de V- en X-serie uit te rusten met toonaangevende fotografietechnologie, waaronder cardanische stabilisatie, OIS, EIS, nacht-selfie en nog veel meer functies. Consumenten en technologie-experts hebben de smartphones van vivo herhaaldelijk geprezen en aanbeden vanwege de innovaties en de consumentgerichte strategie van het bedrijf. Dit is wat enkele van de toonaangevende technologie-experts te zeggen hebben!

Een bekende fotograaf in Pakistan genaamd Fahad Hanif bracht de X80 ter sprake en prees het baanbrekende werk en de prestaties van vivo bij de ontwikkeling van beeldtechnologie voor smartphones. Hij voegde eraan toe: “Hoewel de cameramogelijkheden van smartphones in de loop der jaren drastisch zijn veranderd, blijft er een duidelijk verschil bestaan ​​tussen smartphone- en professionele fotografie. Smartphonecamera’s waren niet betrouwbaar genoeg voor experts.” Niettemin vervolgde hij: “De ontwikkeling van vivo’s V1+ chipset heeft een nieuwe maatstaf gezet voor de beeldtechnologie van smartphones. vivo’s werk met ZEISS aan de X80, evenals de optische kenmerken en de dubbele chipsetconfiguratie van eerstgenoemde, hebben de X80-camera als professioneel gedefinieerd.”

Ali Abbas, de populaire YouTuber die het Mastech-kanaal beheert, was verbaasd over het verbluffende beeldscherm en de uitstekende bouwkwaliteit van de X Fold. Hij voegde eraan toe: “vivo heeft zijn eerste opvouwbare smartphone uitgebracht, die al een ongeëvenaarde standaard heeft gezet. Ik ben verbaasd over het display, dat zowel van binnen als van buiten fantastisch is en een aantal apps toegankelijker maakt. Het moderne ontwerp van de X Fold maakt hem gemakkelijk te transporteren vanwege zijn optimale formaat en vorm. De vingerafdruksensoren aan beide zijden van de telefoon zorgen voor een snellere en nauwkeurigere ontgrendelingservaring dan alternatieve methoden.”

Phone World, een populair YouTube-recensiekanaal, benadrukte snel de draagbaarheid en onderscheidende kenmerken van de V23e in vergelijking met andere smartphones. Gezien de opmerkelijke cameraconfiguratie legden ze uit: “De cameraconfiguratie is afgestemd op een 50 megapixel AF portretselfiecamera die foto’s van hoge kwaliteit levert die elk aspect van de foto laten zien.” De smartphone werd ook geprezen om zijn 6,4 inch AMOLED beeldscherm dat een heldere en levendige visuele ervaring biedt en de gamingvriendelijke MediaTek G96-processor prijst.

Telefoon wereld

Bij het uitleggen van de nieuwste V23 5G zei Ameer Dagha, die het technische YouTube-kanaal ReviewsPK beheert: “De vivo V-serie staat bekend om zijn geweldige camera en flamboyante, aantrekkelijke uiterlijk, en vivo heeft consumenten blij gemaakt met het kleurveranderende Fluorite AG-glas dat op magische wijze komt naar voren. Het is moeilijk om je ogen van het prachtige ontwerp van de smartphone af te houden.” Ameer Dagha, die de benchmarkresultaten beschreef, benadrukte dat de V23 5G gemakkelijk overweg kan met intensieve werklasten en games met hoge resolutie, zoals PubG en Asphalt 8.

leef 6

De vivo Y55 is fel besproken op het belangrijkste YouTube-kanaal van Pakistan, Daily Pakistan. Ze waren enthousiast om de 50 MP HD-camera aan de achterkant en de 16 MP camera aan de voorkant te zien, ideaal voor fotograferen en selfies. Bovendien waren ze onder de indruk van de mogelijkheden van de camera, zoals het Natural Portrait Algorithm en dubbele belichting, waardoor het gemakkelijk werd om elke scène te fotograferen.

levendig

Positieve recensies van invloedrijke marktleiders bevestigen het vermogen van vivo om de levens van zijn klanten te verbeteren. vivo-smartphones zijn onmisbaar geworden voor haar klanten. Het is niet onverwacht dat elke nieuwe Vivo-smartphone met grote verwachtingen, enthousiasme en lof wordt ontvangen vanwege de prestaties, technologie en design.

Uitchecken? vivo Pakistan doneert Rs 10 miljoen aan het Flood Relief Fund 2022 van de premier