Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Fitbit Versa 2 smartwatch heeft Alexa geïntegreerd zodat je het aantal calorieën in een avocado kunt opvragen

Fitbit heeft de nieuwste productverbeteringen aangekondigd voor de Versa 2 smartwatch en de Aria Air weegschaal.

De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de Versa smartwatch die in 2018 werd gelanceerd en beschikt over ingebouwde Amazon Alexa-spraakbesturing, een verfijnd ontwerp, een langere batterijduur en enkele extra features.

De smartwatch van de tweede generatie biedt – als je de Versa Lite Edition negeert – een AMOLED-display via het LCD-scherm, een Always On-weergavemodus en een groter schermformaat. Het voegt ook slimme alarmen, slaapmodus en slaapscore toe aan de Fitbit-softwarefuncties, evenals app-ondersteuning van derden voor Spotify.

Amazon Alexa-spraakbesturing wordt geactiveerd door de knop aan de linkerkant van het scherm van de Versa 2 ingedrukt te houden. Je kunt Alexa dan onder meer vragen hoeveel calorieën er in een avocado zitten of hoe het weer die dag is.

Net als de originele Versa biedt de Versa 2 PurePulse hartslagmeting, automatische trainingsdetectie voor maximaal 15 oefeningen, automatische activiteits- en slaapregistratie, verbonden GPS en Fitbit Pay. Het is ook zwemveilig tot 5ATM.

De Aria Air van Fitbit is een slimme weegschaal die door zijn lagere prijs een breder publiek aanspreekt. In tegenstelling tot de Fitbit Aria 2-weegschalen, die werken met Bluetooth en Wi-Fi, zijn de Aria Air-weegschalen alleen Bluetooth, maar ondersteunen ze nog steeds meerdere gebruikers.

Zoals je zou verwachten, meten ze je gewicht en kunnen gebruikers hun BMI controleren in de Fitbit-app en trends in de loop van de tijd zien.

De Fitbit Versa 2 smartwatch heeft Alexa ingebouwd, zo check je het aantal calorieën in een avocado 2

Fitbit heeft ook aangekondigd dat het Fitbit Premium in september zal lanceren, waarover je meer kunt lezen in onze afzonderlijke functie.

De Fitbit Versa 2 is vanaf september 2019 verkrijgbaar vanaf $ 199,95 of £ 199,95. Het speciale editie-model kost $ 229,95 of £ 219,99 en bevat een proefperiode van 90 dagen voor Fitbit Premium.

De Fitbit Aria Air-weegschaal is vanaf oktober 2019 verkrijgbaar voor $ 49,95 of £ 49,95. Deze kunt u vanaf september 2019 vooraf bestellen.

Fitbit Premium kost $ 9,99/maand in de VS of £ 7,99/maand in het VK. Als alternatief is er ook een jaarlijkse betalingsoptie van $ 79,99 of £ 79,99. Alle Fitbit-gebruikers krijgen een gratis proefperiode van zeven dagen aangeboden.