Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

de Galaxy Fold keert op 6 september terug naar Korea

Alles lijkt klaar voor de terugkeer Samsung Galaxy Fold. Een nieuw rapport vermeldt de datum van 6 september met zekerheid Launch de opvouwbare smartphone in het thuisland van technologiegigant Zuid-Korea. Gezien de precedenten, waaronder aankondigingen, bevestigingen en weigeringen, is de voorwaarde verplicht, maar als ze allemaal bevestigd moeten worden, zou Galaxy Fold It (opnieuw) de eerste opvouwbare tablet ter wereld zijn die op de markt wordt gebracht. Er is momenteel geen teken van de Huawei Mate X.

Galaxy Fold: de lancering tijdens IFA 2019?

Op 6 september opent de grootste Europese vakbeurs voor consumentenelektronica haar deuren. IFA 2019, vindt tot en met 11 september plaats in Berlijn. In Duitsland zou Samsung officieel de nieuwe, herziene en opnieuw ontworpen versie van de Galaxy Fold moeten presenteren en deze tegelijkertijd lanceren Zuid-Korea.

Hierna zal de opeenvolgende release in de VS en China in dezelfde maand plaatsvinden. Volgens Yonhap News Agency zullen de nationale verzendingen van Galaxy Fold They in eerste instantie ongeveer 20.000 tot 30.000 eenheden tellen. Over het algemeen is Samsung van plan het op de markt te brengen een miljoen eenhedenom vervolgens de productie te verhogen op basis van de reactie van de markt. Laten we nogmaals specificeren dat dit geruchten zijn die op internet circuleren en, zoals altijd, nog meer in het geval van Galaxy Fold, met een tang moeten worden opgevat.

Galaxy Fold: de veranderingen

Wat zeker is, is dat Samsung er meerdere heeft gemaakt Veranderingen Vergeleken met de eerste versie van het apparaat werd de extreme kwetsbaarheid van de monsters die onder de pers werden verspreid duidelijk. Vooral de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de Bescherming boos op de Advertentieonder het frame om te voorkomen dat gebruikers het kunnen verwijderen.

Ook de ruimte tussen de bouwconstructies is tot een minimum beperkt scharnier en de behuizing van het product om te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen en vervolgens tegen het scherm drukken en kapot gaan. Hiervoor zijn nieuwe beschermhoezen aan de boven- en onderkant van het scharnier aangebracht en is er een extra laag metaal aan de achterkant van het scherm aangebracht.