Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De GTA 6-trailer verwacht een onthulling in oktober 2023

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: de trailer van GTA 6 wacht op een onthulling in oktober 2022

Op dit moment is een “volledige” onthulling van GTA 6 nog ver weg. Tez2, een bekende insider van Rockstar, geeft een hoopvol idee dat verwijst naar oktober 2022.

Wanneer komt de eerste trailer van GTA 6 uit? Of op zijn minst foto’s en actuele informatie van Rockstar? Er bestaat momenteel geen duidelijke oplossing voor deze problemen. De gevestigde insider Tez2 heeft echter een goede hypothese dat het moment al in oktober 2022 zou kunnen aanbreken.

Hoewel Rockstar Games nog geen details over GTA 6 heeft bevestigd, kunnen fans volgens een tip van bekende insider Tez2 de trailer van de game al in oktober verwachten.

De bron verwijst naar “het mysterieuze beeld” als een intrigerende vondst in de Grand Theft Auto-trilogie van vorig jaar, waaronder een nooit eerder vertoonde woning die te zien was in de UFO-fotoshow in Lil’ Probe. Tez2 speculeert dat de integratie van UFO in GTA Online zou kunnen samenvallen met de release van de GTA 6-teaser.

Volgens bronnen zal de titel de eerste vrouwelijke hoofdrolspeler van de serie bevatten, vergezeld van een mannelijke tegenhanger; Het uitgangspunt achter de samenwerking lijkt geïnspireerd te zijn door de criminelen Bonnie en Clyde.

GTA 6 verschijnt tussen april 2023 en maart 2024. Als dit klopt, kunnen fans later dit jaar blijkbaar een trailer van de game bekijken.