Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Honor X40-serie wordt officieel gelanceerd op 15 september

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De Honor X40-serie wordt officieel gelanceerd op 15 september

Er zijn veel geruchten en lekken geweest over de aankomende langverwachte serie van Honor. Eer X40-serie wordt officieel op 15 september, volgens de teaserposter die door het bedrijf wordt gedeeld.

De Honor X40-serie zal als eerste in China landen

Het bedrijf bevestigde onlangs via een teaser-poster dat de smartphones uit de Honor X40-serie op 15 september op de Chinese markt zullen verschijnen. Laten we eens kijken naar de teaserposter:

Uit de poster hierboven blijkt duidelijk dat deze een ondiepe zee toont bij zonsondergang, met een transparante ring die in de lucht zweeft. Het suggereert dat de aankomende smartphones een sterringontwerp op de achterste lens zullen aannemen om deze er meer gestructureerd uit te laten zien. Bovendien bevat de teaserposter die door het bedrijf wordt gedeeld een slogan met de tekst ‘New Leap Level Benchmark’, wat verwijst naar veelbelovende en krachtige specificaties voor de komende apparaten.

Honor CMO Jiang Hairong onthulde verder dat er nu wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers zijn van de X-serie smartphones van het bedrijf. Het bedrijf zou dus binnenkort een mijlpaal-smartphone van negen jaar lanceren voor de Honor X-serie.

Volgens eerdere berichten is de Eer X40-smartphones wordt geleverd met een OLED-paneel dat door BOE zal worden vervaardigd. Bovendien zal de line-up naar verluidt Honor X40 Max bevatten, die naar verwachting ook zal worden geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 40 W. De aankomende X40 zal een flexibel gebogen OLED-scherm gebruiken met hoogfrequent dimmen en een piekhelderheid van 800 nits en een 100% P3-kleurengamma ondersteunen. Er is nog geen officieel bericht over de serie. Laten we dus afwachten wat Honor te bieden heeft in de komende serie. Blijf kijken!!

Lees ook: Ubisoft kondigt officieel Assassin’s Creed Mirage – PhoneWorld aan