Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Huawei Mate 50-serie is gecertificeerd door 3C

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De Huawei Mate 50-serie is gecertificeerd door 3C

We weten dat allemaal Huawei bereidt zich voor op de lancering van de langverwachte Mate 50-serie op 6 september. Het is vrij duidelijk dat het bedrijf heeft besloten om te lanceren Huawei Mate 50-serie op dezelfde dag Appel zal naar verwachting het openingsevenement zijn van de iPhone 14-serie. Zal Huawei Apple zware concurrentie bezorgen? We zullen wel zien. Onlangs werd de Mate 50-serie gecertificeerd bij 3C met 66 W snelladen ter ondersteuning van Snapdragon 8 Gen 1.

De komende Huawei Mate 50-serie zal pronken met Snapdragon 8 Gen 1

Volgens de laatste rapporten vermeldt de 3C-certificering drie unieke modellen, waaronder Huawei Mate 50, Mate 50 Pro en Mate 50 Porsche Design. Bovendien ondersteunen deze modellen oplaadsnelheden tot:

  • 66W (11V bij 6A)
  • 10W (5V bij 2A)
  • 40W (10V bij 4A)

Nog een verslag van Digitaal chatstation verscheen op Weibo dat de Huawei Mate 50E Het model zal ook deel uitmaken van de serie, aangedreven door Snapdragon 778G. Aan de andere kant zouden de Huawei Mate 50 en Mate 50 Pro zijn uitgerust met de Snapdragon 8 Gen 1 Mijn chauffeurs‘ Supply chain-bronnen verwachten dat de Mate 50-serie pure 4G-oplossingen zal gebruiken. Volgens het ontwerp zullen de Mate 50 Pro en Mate 50 RS naar verwachting beeldschermen met inkepingen gebruiken.

Als we het hebben over de camera-afdeling, de Huawei Mate 50 Pro De hoofdcamera zal naar verwachting een variabele diafragma-opstelling hebben. Dergelijke vergelijkbare implementaties waren te zien op de Samsung Galaxy S9- en Galaxy S10-serie, waar de camera een diafragma van f.1.7 kon kiezen of kon worden ingesteld op f/2.4. Samsung heeft het variabele diafragma pas op twee generaties Galaxy S- en Galaxy Note-vlaggenschepen geïmplementeerd. Afhankelijk van de opnameomstandigheden selecteert het bedrijf het optimale diafragma.

Huawei heeft aangekondigd dat het op 6 september een lanceringsevenement voor de Mate 50-serie zal houden. Het goede deel van het nieuws is dat we ook Huaweis eigen XMage-beeldverwerkingsengine de Leica-branding van de camera zullen zien vervangen sinds het partnerschap van het paar eindigt. Verwacht wordt dat Huawei tijdens het evenement ook een 12,4-inch MatePad Pro zal onthullen. Laten we eens kijken, wat er daarna zal komen. Blijf kijken!

Lees ook: Huawei Mate 50-serie wordt volgende maand officieel gelanceerd zonder Leica-lens – PhoneWorld