Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Huawei P Smart Z is mogelijk de eerste smartphone van de fabrikant met een uitschuifbare camera. Bekijk de foto’s

A Huawei valt op door de krachtige, hoogwaardige foto’s van zijn smartphones, maar het bedrijf heeft er nog geen vrijgegeven intrekbare camera. Maar daar kwam verandering in: op enkele recent gelekte afbeeldingen was de telefoon te zien Huawei P Smart Zdie de technologie moeten adopteren.

De apparaatafbeeldingen verschenen op de Duitse website Mobielkopen en ook op Twitter door Evan Blass, de Venture Beat-journalist die bekend staat om het lekken van smartphones voorafgaand aan de officiële release. Renderings laten zien wat elke fan van een groot scherm wil zien: een beeldscherm met dunne randen dat bijna de hele voorkant van het apparaat in beslag neemt.

Afbeelding: Mobielkopen / GSM Arena

De uitschuifbare camera aan de voorkant van de Huawei P Smart Z zou een soortgelijk ontwerp moeten hebben als die van de smartphone. Vivo NEXdat vorig jaar werd gelanceerd en naast Oppo Find X een van de pioniers van de technologie was.

Volgens geruchten zal de pop-up camera aan de voorkant van Huawei’s nieuwe smartphone over het volgende beschikken 16 MP en zal weggooien Diafragma f/2.0. Het scherm zal hebben 6,59 inchMet een beeldverhouding van 19,5:9, een dichtheid van 391 pixels per inch en een resolutie Full-HD+.

De Huawei P Smart Z is mogelijk de eerste smartphone van de fabrikant met een uitschuifbare camera.  Controleer de afbeeldingen 2Afbeelding: Mobielkopen / GSM Arena

Aan de achterkant beschikt het toestel ook over een dubbele cameraset met een 16 MP (f/1.8) hoofdsensor en een 2 MP (f/2.4) plus één voor scherptediepte. De vingerafdruklezer is niet in het scherm geïntegreerd en bevindt zich ook aan de achterkant van het toestel.

Wat de hardware betreft, stelt Mobielkopen dat de Huawei P Smart Z een zelfgemaakte Kirin 710 mid-processor, 4 GB RAM en 64 GB interne opslag, en een batterij van 4.000 mAh zal bevatten.

De Huawei P Smart Z is nog niet officieel uitgebracht door de Chinese fabrikant en heeft ook geen releasedatum, maar is verschenen in de lekken van Adviesprijs vanaf € 210,-ongeveer $ 920 met directe conversie en in drie kleuren: Midnight Black, Emerald Green en Sapphire Blue.

De P Smart Z is niet alleen een kwaliteitstoestel uit het middensegment dat tegen een concurrerende prijs verkrijgbaar moet zijn, maar ook een grote stap voor Huawei, dat nog steeds inkepingen toevoegt aan zijn toestellen, waaronder de topklasse P30 en P30. Pro. Dit zal veranderen op de volgende apparaten Mate-seriedie doorgaans in de tweede helft van het jaar arriveren.

Boven: GSM-arena