Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De IMDb app-update biedt een uitzonderlijke nieuwe functie

IMDb TV biedt een beperkte selectie gratis, door advertenties ondersteunde films en shows aan op zijn website of via Fire TV-apparaten met Amazon Prime-abonnementen. Dankzij een nieuwe update van de IMDb-app is dezelfde catalogus met films en shows nu beschikbaar op Android- en iOS-smartphones en -tablets. Het aanbod is lang niet gelijk aan wat Amazon, Netflix of Hulu te bieden hebben, maar ik denk niet dat iemand zal klagen over de toegang tot gratis media.

De selectie films en shows is voornamelijk van Paramount en Lionsgate, inclusief de Silver Linings Playbook, Leeftijd van Adaline, In het hart van de zee, rand en nog veel meer. Andere shows bieden 2-3 reclameblokken van 45 seconden, terwijl een film van 2 uur meestal 5-6 bevat.

IMDb TV verandert maandelijks de inhoud. Hoewel dit betekent dat er altijd iets nieuws in de rotatie zit, vervangt de nieuwe inhoud doorgaans de inhoud die er al is. Dit betekent alleen maar dat je films en tv-programma’s moet bekijken die snel je aandacht trekken voordat ze eruit worden gehaald en voor iets anders worden geruild.

Bron: IMDb