Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Instagram-knop ‘Niet geïnteresseerd’ voor de sectie Ontdekken wordt momenteel getest

Let op: het volgende artikel kan je helpen: De Instagram-knop ‘Niet geïnteresseerd’ voor het gedeelte Ontdekken wordt momenteel getest

Instagram introduceert voortdurend nieuwe functies om de gebruikerservaring te verbeteren. Onlangs werken Instagram-ontwikkelaars aan een nieuwe functie waarmee gebruikers meerdere berichten kunnen markeren als ‘Niet geïnteresseerd’ in het gedeelte Ontdekken van de app. Instagram-knop ‘Niet geïnteresseerd’. geeft je meer controle over voorgestelde berichten.

Met de knop ‘Niet geïnteresseerd’ op Instagram kun je voorgestelde berichten beheren

Instagram laat in een blogpost weten dat gebruikers binnenkort meerdere berichten als ‘niet geïnteresseerd’ kunnen markeren. Bovendien worden de gemarkeerde berichten onmiddellijk verborgen en zal het platform in de toekomst geen soortgelijke inhoud meer weergeven. Daarnaast werkt Instagram aan een functie waarmee gebruikers voorgestelde berichten maximaal 30 dagen kunnen uitstellen. Alle Insta-gebruikers moeten op het X-pictogram bij voorgestelde berichten klikken om ze op de tijdlijn te verbergen.

Het bedrijf lijkt ook te werken aan de mogelijkheid om berichten met specifieke trefwoorden, emoji’s, zinnen en hashtags in het bijschrift te filteren. Het is inderdaad een heel goede functie, want het zal zeker van pas komen als je niet geïnteresseerd bent in bepaalde dingen of gewoon wilt dat bepaalde onderwerpen in je feed verschijnen. In de toekomst zal Instagram gebruikers ook laten kiezen hoeveel gevoelige inhoud ze op het platform willen zien.

Om de interesses van gebruikers beter te begrijpen, geeft Insta prioriteit aan berichten waarvan zij denkt dat ze de gebruiker zouden kunnen interesseren. Als u bijvoorbeeld een bepaald account aan uw ‘Favorieten’ heeft toegevoegd, zal het platform meer berichten van dat account weergeven. Insta-gebruikers hebben ook toegang tot een speciale favorietenfeed, waar ze berichten van accounts die ze hebben toegevoegd in chronologische volgorde kunnen zien. Daarom test het bedrijf veel nieuwe functies die de gebruikerservaring in de nabije toekomst zeker zullen verbeteren.

Controleer ook: Instagram wordt geconfronteerd met beschuldigingen van schadelijke gevolgen voor de geestelijke gezondheid (phoneworld.com.pk)