Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De iPad Pro-hoes wordt gefilterd en bevestigt de nieuwe configuratie van de …

AppleIPad heeft nooit bekend gestaan ​​om zijn fotografie. Hoewel ze met camera’s worden geleverd, is de kans groot dat de meesten van ons liever onze iPhone gebruiken om foto’s te maken dan onze iPad. Dit betekent echter niet dat Apple dit onderdeel van de tablet negeert.

Geruchten van vorig jaar suggereerden dat de volgende generatie iPad Pro zou kunnen worden geleverd met drie camera-instellingen, vergelijkbaar met de iPhone 11 van vorig jaar. Het valt nog te bezien of dit het geval is of niet, maar dankzij recente fotolekken die Ben Geskin op Twitter deelt, lijkt de iPad Pro 2020 te komen met nieuwe camera-instellingen.

iPad Pro 2020 hoesje pic.twitter.com/KblaE2M6Kt

– Ben Geskin (@BenGeskin) 24 februari 2020

Hoewel het moeilijk te bevestigen is of de tablet een ontwerp met drie camera’s kan gebruiken, laat het op de foto hierboven getoonde gedeelte zien dat het een vierkante cameraconfiguratie is vergelijkbaar met die van de iPhone 2019 11. Apple zou er voor kunnen kiezen Dubbele camera-opstelling beslist , maar we kunnen niet anders dan het gevoel hebben dat u een ontwerp met drie typen kunt gebruiken.

Het is onduidelijk waarom iemand zo’n ingewikkeld camerasysteem voor de iPad nodig heeft, maar we denken dat de optie er tenminste is. Neem het voorlopig met een korreltje zout, maar als je de recente berichten mag geloven, komt de iPad Pro-update mogelijk eind maart uit.

Gepubliceerd in Lees meer over en.