Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De komende TikTok-functie zal de zoekmogelijkheden van de app verbeteren

Let op: het volgende artikel zal je helpen: De komende TikTok-functie zal de zoekmogelijkheden van de app verbeteren

Volgens recente rapporten test TikTok een nieuwe functie die de zoekmogelijkheden van de app zal verbeteren. De nieuwe functie markeert trefwoorden in opmerkingen en links naar zoekresultaten voor de term. Momenteel stelt TikTok gebruikers in staat inhoud en trends te ontdekken, maar de nieuwe functie zou de zoekmogelijkheden van de app nog verder uitbreiden. De aankomende functie is momenteel alleen beschikbaar voor een kleine groep gebruikers.

De aankomende TikTok-functie zal de zoekmogelijkheden van de app verbeteren

Uit enkele eerdere berichten is al gebleken dat TikTok fungeert als zoekmachine voor Gen Z. Als de nieuwe functie een succes wordt, zal deze een grotere bedreiging vormen voor Google.

Zie ook: Tiktok Mini Games: de app waarmee je meer games kunt toevoegen

Voordat de functie daadwerkelijk wordt uitgerold, heeft Google zelf bevestigd dat TikTok zich met zijn zoekproduct bemoeit. Jongere gebruikers wenden zich vaak tot apps als Instagram en TikTok in plaats van Google Zoeken of Maps te verkennen, aldus Senior Vice President Prabhakar Raghavan, die leiding geeft aan de Knowledge & Information-organisatie van Google. Hij onthulde verder dat jongere gebruikers inhoud op nieuwe en meeslepende manieren willen ontdekken.

Hij benadrukte verder dat bijna 40% van de jongeren bij het zoeken naar een restaurant de voorkeur geeft aan TikTok of Instagram boven Google Maps of Search. Enkele van de redenen hiervoor zijn kwesties van vertrouwen en nauwkeurigheid. TikTok biedt de informatie veel recensies en weergaven, terwijl Google dergelijke functies niet biedt.

Aan de andere kant indexeert Google het internet en stuurt gebruikers door naar andere sites, terwijl TikTok een intern zoekmodel uitprobeert dat gebruikers op de app houdt en tegelijkertijd aan hun zoekbehoeften voldoet.

TikTok vormt ongetwijfeld een ernstige bedreiging voor zijn concurrenten. Door de zoekmogelijkheden te verbeteren, wordt het nu ook een belangrijke concurrent van Google Search.

Aanbevolen: TikTok is bedoeld om onderzoekers meer transparantie te bieden