Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De kritiek groeit rond de nieuwste update van Fortnite: het besluit van Epic Games om fans gerust te stellen

Het snelle videogame onder de kleintjes, Fortnite: Battle Royale, vervolgt de kritiek op de eigen gemeenschap. De afgelopen weken concentreerde de woede van miljoenen gamers zich op sociale netwerken Een personage dat arriveerde met de tiende update. Dit is BRUTO, een krachtige robot geïntroduceerd door Epic Games om zelfs onervaren spelers te helpen games te winnen.

Terwijl het Amerikaanse bedrijf aanvankelijk naar de spelers luisterde -250 miljoen gebruikers spelen het actief- Hij besloot standvastig te blijven in zijn besluit om de reus niet te elimineren; Maar Prestaties aanzienlijk verminderd Om de fans gerust te stellen.

Kortom, de BRUTO Hij zal niet langer in staat zijn om 10 raketten af ​​te werpen zoals het origineel deed, maar nu is het aantal teruggebracht tot 6. De vuursnelheid werd opnieuw met 56% verlaagd, terwijl de explosieradius met 42% afnam. De race-cooldown nam toe van 3 naar 5 seconden en de snelheid die werd gewonnen door in de lucht te blijven, werd met 33% verminderd. In het algemeen Het exoskelet is nu langzamer en levert geen materiaal meer aan de bestuurder en zijn passagier terwijl ze rivalen schoppen. Natuurlijk is de gezondheid van de robot lichtjes toegenomen.

“Het doel van deze veranderingen is om de confrontatie tussen BRUTO-gebruikers en spelers gelijkwaardiger te maken”, aldus Epic Games in hun verklaring. En ze voegden eraan toe: “We willen het vermogen van de BRU om langeafstandsgevechten aan te gaan en te verlaten verminderen om het gebruik van meer strategische methoden in een confrontatie aan te moedigen.”

De belangrijkste woede van spelers met de komst van de BRUTO is gericht Spelers die niet over een geschikt niveau voor het spel beschikken, mogen overwinningen behalen, zelfs sommigen die er nog nooit in zijn geslaagd een spelletje Fortnite te winnen. Epic Games zegt dat de meest ervaren spelers geen enkel verschil hebben opgemerkt in het aantal eliminaties en heeft op hun blog enkele grafische afbeeldingen aangeboden om de strategie te ondersteunen.

Deze situatie werd ondersteund door de studie uit North Carolina, waarin werd erkend dat BRUTO was opgenomen om minder ervaren individuen te ondersteunen. Ondanks goede bedoelingen, de rest van de gemeenschap Hij waardeerde het niet dat zijn ervaring werd opgeofferd om anderen ten goede te komen.

Om deze reden heeft deze oorlogsmachine enkele wijzigingen ondergaan om de spelervaring niet te beïnvloeden. Hier hebben de ontwikkelaars de frequentie van voorkomen verminderd in de laatste fase van het spelVolgens de statistieken van Epic Games overleeft een groter aantal spelers in de cirkels dan in de andere modi.

Voor het Amerikaanse bedrijf achter de game zijn deze veranderingen bedoeld om critici onwetend te maken. Het huidige scenario laat echter zien dat spelers pas tevreden zullen zijn als ze BRUTO zijn. Als de ontevredenheid en afwijzing van de spelers niet kalmeert, kan het zijn tot het elfde seizoen Als Epic besluit om van de controversiële robot af te komen.