Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De kunst van het koken: iXBT.com bezoekt Weber

Onlangs werd een ongebruikelijke masterclass gehouden om de redactie van de sectie “Comfortable Home” van iXBT.com kennis te laten maken met de producten van onze partners, het bedrijf Weber.

De oprichter van Weber Stephen Products LLC, George Stephen, heeft zelf het prototype van de huidige grill uitgevonden door de boei doormidden te snijden en het onderste deel met de poten eraan vast te maken in de vorm van een ketel en het bovenste deel – in de vorm van een deksel. Het was 1952, en nu zijn er bolvormige roosters op elke binnenplaats, en daarvoor werden de Amerikanen veilig op stenen gesoldeerd.

Stephen’s zaak is nu aanzienlijk gevorderd. Het bedrijf breidt onvermoeibaar zijn repertoire uit door de hele ‘grillfilosofie’ te leiden, die oproept om van de feestdag van de dag een alledaags plezier van grillen te maken, er nieuwe producten voor uit te brengen en echte innovaties in de industrie te introduceren en alleen nuttige en aangename innovaties.

Het evenement vond plaats in St. Petersburg op het bedrijfsterrein Grillroom.ruin een winkel op het grondgebied van het winkelcentrum Mega-Dybenko.

Organisatoren – Ilya Odoev, vertegenwoordiger Grillroom.ruEn zijn collega Viktor Kositsyn liet ons kennismaken met verschillende modellen van populaire grills en demonstreerde ze ter plaatse.

De redactie vertegenwoordigd door het management en de auteurs van “Comfort Home” (Valeria Bogdan, Stanislav Garmatyuk, Kirill Ivanov en Alyona Konstantinova) konden niet alleen genieten van de technische subtiliteiten, maar ook van de uitstekende smaak van de voor ons bereide gerechten.

Laten we een paar woorden zeggen over de Weber-producten waarmee we konden “chatten”.

Allereerst hebben we diverse gegrilde worstjes klaargemaakt voor onze oude vriend: de Weber Pulse 2000. Deze stadsbewoner is een praktisch ding voor mensen die mooi, praktisch, simpel en lekker willen zijn. Het maakt gebruik het hele jaar door mogelijk op terrassen en veranda’s, maar ook op gewone balkons van woongebouwen. Bovendien wordt dit model, zoals we niet zonder belangstelling van onze gastheer hebben geleerd, vaak gekozen door degenen die andere mensen in stedelijke omstandigheden voeden: cateringbedrijven en straatcafés.

Vervolgens leerden we Zen tegenover de grote Genesis II E-410 GBS-gasgrill. GBS staat voor Gourmet BBQ System, een bijzondere filosofie die het grillen van niet alleen regulier vlees en vis suggereert, maar in het algemeen van pizza tot ochtendontbijt. Dit is een groot en solide apparaat voor gastvrije mensen die graag met hun hele gezin en een groot gezelschap bij elkaar komen. Dit is een heel gaaf ding, tot in het kleinste detail doordacht. Met zijn hulp kookten we steaks en gegrilde groenten, gebakken paprika’s omwikkeld met spek en geurige aardappelen met kruiden.

Terwijl wij van het leven genoten, werkte er voor ons een ander apparaat, vergelijkbaar met een Gravitsapu, maar veel nuttiger voor het huishouden: dit is de Smokey Mountain Cooker kolenroker, waarmee je grote vlees- en visgerechten in zijn geheel kunt roken. Allereerst hebben we door dit wondermiddel 16 uur van tevoren de borst opgewarmd en een hele lamsbout gerookt en geroosterd.

Zoals we al weten uit het testen van de producten van het bedrijf, kan Weber rekenen op de grootst mogelijke zorg en benijdenswaardige kwaliteit van de belangrijkste producten en accessoires, evenals op constante verrassingen en culinaire ideeën die elke grilleigenaar zullen plezieren: van de chef-kok tot de persoon die de grill maakt. de eerste stappen bij het buiten koken.

Veel van wat we zagen hebben we al getest. Ontmoet elkaar dus binnen afzienbare tijd in de “Comfortable Home” -recensies en een gedetailleerde grillstudie aan de hand van het voorbeeld van nieuwe smaaktests. En bedrijven Grillroom.ru Bedankt – het was interessant!