Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De lancering van Motorola Edge X30 Pro en Razr 2023 werd op het laatste moment geannuleerd

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Motorola Edge X30 Pro & Razr 2022 lancering op het laatste moment geannuleerd

Motorolahet smartphonemerk van Lenovo, stond op het punt om op 2 augustus twee nieuwe smartphones te lanceren. Het bedrijf maakte zelfs officieel bekend dat hier lang naar wordt uitgekeken Moto Edge X30 Pro & Moto Razr 2022 verschijnt op 2 augustus. Dat gebeurde echter niet. Het bedrijf maakte op Weibo bekend dat ze het hadden geannuleerd Motor Rand X30 Pro & Lancering van Razr 2022 Gebeurtenis zonder opgaaf van redenen.

Motorola annuleert de lancering van Edge X30 Pro en Razr 2022

Motorola plaagt al maandenlang zijn langverwachte opvouwbare telefoon Razr 2022 en Edge X30 Pro. Terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar de lancering van de telefoons, annuleerde het bedrijf op het laatste moment het lanceringsevenement. Chen Jin, algemeen directeur van Motorola en Lenovo, kondigde op Weibo abrupt aan dat het lanceringsevenement was geannuleerd.

“Het spijt me u te moeten mededelen dat de productlancering van Moto, die vanavond om 19.30 uur gepland stond, om de een of andere reden is geannuleerd.”

Er was geen officieel woord over de redenen voor de annulering. De rapporten beweren echter dat het lanceringsevenement werd geannuleerd vanwege de oplopende spanningen tussen China en Taiwan.

Verwachte Moto Edge X30 Pro-specificaties

Het aankomende vlaggenschip zal naar verwachting worden geleverd met een 6,67-inch FHD+ POLED-scherm dat een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz ondersteunt. Onder de motorkap zou de smartphone zijn uitgerust met de Snapdragon 8+ Gen 1-processor. Bovendien heeft het tot 12 GB LPDDR5 RAM en 256 GB UFS 3.1. Bovendien draait de smartphone standaard Android 12.

De verwachte specificatie die hier het vermelden waard is, is dat de Motorola Edge X30 Pro een 200 MP Samsung ISOCELL HP1-sensor met optische beeldstabilisatie zou hebben. Het wordt het eerste toestel van het bedrijf met een hoofdsensor van 200 megapixels. Bovendien kan het toestel beschikken over een 50 MP ultrabrede camera en een 12 MP telefotocamera. Er wordt verwacht dat het toestel wordt geleverd met een 60 MP selfie-snapper. Bovendien wordt verwacht dat de Edge X30 Pro een batterij van 4.500 mAh zal hebben die 125 W bedraad snel opladen en 50 W draadloos opladen ondersteunt.

Verwachte Moto Razr 2022-specificaties

De Motorola Razr 2022 zou een 6,7-inch hoofddisplay hebben dat een verversingssnelheid van 120 Hz ondersteunt. Het wordt de volgende opvouwbare telefoon van het bedrijf, die naar verwachting net als zijn voorganger een 3-inch extern scherm zal hebben. De smartphone heeft verder een 50 MP hoofdcamera en een 13 MP ultrawide camera. Het zou ook een 32-megapixel selfiecamera op het hoofdscherm kunnen bevatten.

Er wordt verwacht dat het toestel wordt geleverd met de vlaggenschipprocessor. De vorige Moto Razr had een chipset uit de Snapdragon 7-serie. Er is echter bevestigd dat Moto Razr 2022 een Snapdragon 8+ Gen 1-chipset heeft. Het wordt niet alleen de eerste opvouwbare smartphone met het nieuwe Qualcomm-platform, maar ook het eerste echte vlaggenschip in Motorola’s slimme portfolio. Er wordt ook verwacht dat het bedrijf de batterij- en cameraprestaties van de smartphone zal verbeteren. Er zijn nog maar een paar dagen over voor de lancering, dus laten we eens kijken wat Motorola te bieden heeft voor zijn aankomende vlaggenschiptelefoons. Tot die tijd kunt u ons volgen voor meer updates.

Lees ook: Motorola Razr 2022-ontwerp onthuld