Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De lanceringsdatum van Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is gelekt

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De lanceringsdatum van Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is gelekt

Volgens Qualcomm zal de Snapdragon Summit dit jaar plaatsvinden van 14 tot 17 november. De Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 zal naar verwachting tijdens het evenement worden onthuld. De Adreno 740 GPU en 4nm TSMC-technologie worden gebruikt in de Snapdragon 8 Gen 2, met codenaam SM8550-Kailua.

Het Summit-evenement van Qualcomm vindt meestal in december plaats, dus het was verrassend dat het dit jaar in november zou plaatsvinden. Volgens bronnen zou het iets te maken kunnen hebben met Chinese smartphonebedrijven. Populaire telefoonfabrikanten zoals Xiaomi behoren, samen met Samsung en anderen, over het algemeen tot de eersten die de volgende vlaggenschip Snapdragon-processor in handen krijgen.

Na de release van Gen 1 werd door meerdere bronnen ontdekt dat de chip tijdens veeleisende activiteiten oververhit kon raken. Dit lijkt te zijn opgelost met de SD 8 Gen 2, die volgens de bovenstaande link beter omgaat met zijn energie-efficiëntie.

Qualcomm volgt strikt het protocol om de datum van de Hawaii Summit pas vijf maanden vóór het evenement bekend te maken, en deze vroege aankondiging zou een vergissing van de kant van het bedrijf kunnen zijn. Eerder onthulde Digital Chat Station de eerste delen van de SD 8 Gen 2 SoC. Volgens de bron zal de Snapdragon 8 Gen 2-processor aanzienlijke CPU-veranderingen ondergaan, aangezien deze de originele 1+2+2+3 CPU-processor met vier niveaus zal gebruiken in plaats van het 1+3+4-ontwerp.