Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Moto E6 Plus zou veel mooier moeten zijn dan de Moto E6

Motorola is onlangs gelanceerd Moto E6Het lijkt er echter op dat het de bedoeling is om een ​​Plus-versie op de markt te brengen, zowel qua technische fiche als vanuit esthetisch oogpunt bijgewerkt.

Moto E6Plus het zou in feite afscheid moeten nemen van de dikke frames die kenmerkend zijn voor het jongere broertje en voorzien zijn van een druppelvormige inkeping, zoals de meeste smartphones die momenteel op de markt zijn. Op de achterkant vinden we in plaats daarvan een vingerafdruklezer en vooral een dubbele camera (waarschijnlijk 13 MP + 2 MP)versus de enkele sensor van de basisversie.

Helaas is de micro-USB-poort altijd aanwezig in plaats van een modernere Type C, terwijl de hoofdtelefoonaansluiting er wel zou moeten zijn.

Over de technische fiche hebben we geen zekerheid, maar sommige bronnen spreken van een verwerker MediaTek Helio P22bevatten veel RAM tussen 2 en 4 GB en een intern geheugen van minimaal 32 GB vergeleken met de 16 van de basisversie. Ook de accu zou verbeterd moeten worden, van 3000 naar 4000 mAh.

Over de prijs kunnen we alleen maar een hogere waarde aannemen dan $ 150, Wat is de vraagprijs voor Moto E6. Meer informatie zullen we waarschijnlijk hebben tijdens IFA 2019.