Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De multiplayer-gameplay van Modern Warfare 2 is zojuist uitgebracht

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: De multiplayer-gameplay van Modern Warfare 2 is zojuist uitgebracht

Welkom in de nieuwe wereld waar we voor het eerst echte gameplay zien voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Farm 18, een voorheen onbekende kaart, werd uitgebracht op TikTok van Infinity Ward en vervolgens gedeeld op andere sociale netwerken.

In tegenstelling tot de flythrough voor de Marina Bay Grand Prix-map die we eerder deze maand zagen, bevat deze map kleine glimpen van de daadwerkelijke gameplay.

Het bevat vuurgevechten die aanzienlijk realistischer lijken dan MWF 2019 vanwege de veel levendigere visuele terugslag, hoewel we niet kunnen verwachten dat het hypernauwkeurig zal zijn gezien de vroege releasedatum van de game.

Infinity Ward heeft verklaard dat Call of Duty: MWF2 naast Warzone 2 wordt ontwikkeld en dat de twee games zullen debuteren op een gemeenschappelijke engine met alle toekomstige Call of Duty-titels. Dit zou de opgeblazenheid moeten helpen voorkomen die is opgetreden in de huidige Warzone-build als gevolg van het samenvoegen van verschillende Call of Duty-titels.

The Warfare 2 maakte indruk op de E3 2022 en onthulde nieuwe trailers en video’s van de verbluffende nieuwe watertechnologie. Infinity Ward wil dat de campagne een balans vindt tussen plezier en provocatie, dus we verwachten geen missie die zo controversieel is als Clean House van Modern Warfare 2019. En de multiplayer van Modern Warfare 2 lijkt veelbelovend.