Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Nest Hello videodeurbel van Google kan nu een pakketje bij je voordeur detecteren en je waarschuwen

Google heeft aangekondigd dat de Nest Hello videodeurbel nu een pakketje bij je voordeur kan detecteren en je een melding kan sturen als hij er een detecteert.

Nest Hello biedt al persoonsherkenning en bekende gezicht-meldingen (als je een Nest Aware-abonnement hebt). De nieuwe pakketdetectiefunctie betekent echter dat de Nest Hello je voordeur kan scannen op pakketten en pakketten en je een melding kan sturen als hij er een detecteert.

Dit betekent dat gebruikers niet door bewegingsmeldingen hoeven te bladeren en videoclips in de Nest-app hoeven te bekijken om te bepalen of het pakket waarop ze hebben gewacht, is aangekomen of niet.

Volgens Google’s “Techspert” die de nieuwe functie onthulde, was pakketdetectie een van de meest gevraagde functies van Nest Hello-gebruikers, en door de introductie van de functie via machine learning wordt het lange wachten op een levering geëlimineerd.

De pakketdetectiefunctie is vanaf 27 augustus 2019 beschikbaar als draadloze update voor Amerikaanse eigenaren met een Nest Aware-abonnement. Helaas is deze functie momenteel niet beschikbaar voor eigenaren van de Britse Nest Hello, maar we houden je op de hoogte als we horen dat deze aan deze kant van de vijver komt.

Voor nu kun je onze Nest Hello-tips en -trucs lezen waarmee je het maximale uit je Google Nest-videodeurbel kunt halen.

eekhoorn_widget_142313