Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Next-titel is naar verluidt gelekt

Let op: het volgende artikel zal je helpen: De titel Next is naar verluidt gelekt

Assassin’s Creed Rift bestaat al een tijdje. De game, naar verluidt een kleinere, meer gerichte versie waarin Basim van Assassin’s Creed Valhalla de hoofdrol speelt, zal in september worden aangekondigd. Onlangs bracht YouTuber j0nathan een video uit (via Reddit) waarin hij nieuwe informatie over de titel onthulde.

Verschillende aspecten in het lek bevestigen eerdere geruchten, zoals dat de game een korter en meer stealth-gericht avontuur is dat zich afspeelt in Bagdad. Er wordt gezegd dat het zich afspeelt tussen 860 na Christus en 870 na Christus tijdens de anarchie in Samarra, en in tegenstelling tot eerdere speltitels lijkt het geen hedendaagse setting te hebben (vooral nieuwere).

Het lek verwijst naar de Assassin’s Creed-spin-off met codenaam Rift, waarvan het bestaan ​​eerder dit jaar werd onthuld. Het zou een uitbreiding zijn voor Valhalla, maar Ubisoft besloot het op te splitsen als een op zichzelf staande game om de gamelijst uit te breiden. Volgens het rapport zal Rift het personage Basim Ibn Ishaq spelen en kleiner zijn dan eerdere releases in de serie, met een grotere focus op stealth-games.

Het origineel is achterwaarts compatibel op Xbox, maar niet op PlayStation 4 of PlayStation 5, waardoor het de enige grote inzending is die niet speelbaar is op nieuwere niet-pc-technologie. Ubisoft heeft niet alleen de drie Ezio-titels hersteld, maar ook remasters van Assassin’s Creed III en Liberation gecombineerd met de seizoenspas voor AC’s Odyssey.