Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwe elektrische scooter van Hyundai wordt opgeladen in de auto

Gerelateerd nieuws

Elektrische voertuigen zijn in de mode, daar bestaat geen twijfel over. Tot een paar jaar geleden zagen we er niet of nauwelijks iets op straat. Nu is een wandeling door het centrum van Madrid of Barcelona voldoende om dit soort auto’s, motorfietsen, fietsen en scooters te zien.

Xiaomi heeft een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van elektrische scooters, waarbij het Xiaomi Mija-model een bestseller werd. Als je een elektrische scooter op straat ziet, is de kans groot dat we het daar over hebben.

Na deze “boom” kwamen veel bedrijven met hun eigen versies op de markt. Het laatste voorbeeld is Hyundaidie zojuist de zijne heeft aangekondigd nieuw Elektrische scooter, opvouwbaar en wat nieuwsgieriger is, dat kan Direct opladen in de auto! Onder de details.

Elektrische scooter die u in de auto kunt opladen

Hyundai wil de markt voor elektrische scooters overnemen en is met zijn nieuwe elektrische model opvouwbaar en het bijzondere: hij kan beladen worden met auto’s van hetzelfde bedrijf, al zijn deze nog niet gespecificeerd.

De scooter kan rechtstreeks in het elektrische circuit van de auto worden geïntegreerd wordt automatisch opgeladen met de tijdens het rijden opgewekte elektriciteit. Zoals je in onderstaande video kunt zien, hebben auto’s blijkbaar een ruimte waar we de scooter kunnen plaatsen.

Volgens het bedrijf zal deze functie bestuurders in Duitsland een wendbare en efficiënte mobiliteit mogelijk maken korte reizen. Gebruikers kunnen de auto parkeren en verder rijden op de elektrische scooter zonder zich zorgen te hoeven maken dat de batterij leeg raakt.

Autonomie van 20 km en snelheid van 20 km / u

De Hyundai-scooter heeft Achterwielaandrijving om de veiligheid en stabiliteit van de bestuurder te verbeteren volgens het merk. Ik heb ook toegevoegd Voorvering om een ​​soepele rit te garanderen, zelfs op oneffen oppervlakken.

Dit voertuig heeft een 10,5 Ah lithiumbatterij die een topsnelheid van 5 km/u kan bereiken 20 kilometer per uur en een 20 kilometer autonomie. De opvouwbare elektrische scooter weegt 7,7 kg en bevat twee LED-koplampen en twee achterlichten voor rijden in het donker.

Hyundai heeft geen gegevens verstrekt over de lanceringsdatum of prijs, hoewel het heeft verklaard dat het een regeneratief remsysteem zal installeren om de autonomie van de scooter met 7% te vergroten. Hoe zit het met de nieuwe Hyundai? Zou jij er een kopen?