Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwe Fenix ​​6-serie van Garmin bevat een sporthorloge op zonne-energie

Garmin heeft zijn hoogwaardige GPS-sporthorlogelijn bijgewerkt en drie nieuwe Fenix ​​6-apparaten aangekondigd in de VS en het VK.

De Fenix-lijn sporthorloges is ontworpen voor diegenen die meer fitness- en sporttrackingmogelijkheden willen dan een typische smartwatch biedt. Fenix ​​sporthorloges zijn speciaal ontworpen voor sporters of mensen die veel buiten zijn, wandelen, hardlopen, fietsen etc. Garmin updatet deze lijn nu met een nieuwe serie die beschikt over oplaadtechnologie op zonne-energie, grotere displays en meer.

Vanaf de Fenix ​​6-serie biedt Garmin de Fenix ​​6X Pro Solar aan met een 1,4 inch display. Dat is 36 procent meer dan de Fenix ​​5X. Het is met name voorzien van Power Glass, een oplaadmechanisme op zonne-energie dat de batterij oplaadt. In de standaard smartwatch-modus zou de Fenix ​​6X Pro Solar 21 dagen batterijduur moeten hebben, maar met Power Glass nog drie dagen extra.

  • Beste Garmin horloge 2019: Fenix, Forerunner en Vivo vergeleken

De nieuwe Fenix ​​6-horloges van Garmin bevatten topografische kaarten, waaronder skikaarten voor meer dan 2.000 resorts en ruim 41.000 golfbanen. Je kunt 2.000 nummers downloaden met Spotify, Amazon Music en ook Deezer-services. Garmin Pay wordt zelfs ondersteund op alle Fenix ​​6-modellen. Een andere nieuwe technologie die aan de Fenix ​​6-serie is toegevoegd, is PacePro. Tijdens het hardlopen geeft het tempobegeleiding.

PacePro zal ook beschikbaar zijn voor Fenix ​​6X en Fenix ​​6. Het belangrijkste verschil tussen deze twee horloges is dat de Fenix ​​6X een 1,4 inch display heeft terwijl de Fenix ​​6 een 1,3 inch display heeft. Garmin zei dat Sapphire-edities ook beschikbaar zullen zijn voor deze modellen. Er zijn ook nieuwe nylon en siliconen QuickFit-bandopties in oranje, zwart en grijs.

We hebben nog geen releasedatum, maar de Fenix ​​6-serie begint bij $ 599 in de VS, $ 529 in het VK.