Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwe Huawei Mate 50 kan verbinding maken met het Chinese satellietsysteem

Let op: Het volgende artikel helpt je: De nieuwe Huawei Mate 50 kan verbinding maken met het Chinese satellietsysteem

Met de release van de Mate 50-smartphone wordt Huawei de eerste smartphonefabrikant ter wereld die mogelijkheden voor satellietberichten en connectiviteit toevoegt aan moderne technologieën.

Omdat eerdere speculaties erop wezen dat de iPhone al op koers ligt om de huidige releases van het bedrijf te leveren, overtrof hij Apple in termen van satellietconnectiviteit in deze nieuwste release van het bedrijf. Huawei introduceerde de Huawei Mate 50 en Pro aan de wereld, en een bepaald kenmerk trok de aandacht van de meeste technologiecritici en experts wereldwijd.

Ook heeft de Mate 50 geen toegang tot supersnelle 5G-netwerken vanwege Amerikaanse sancties waardoor het bedrijf niet aan de daarvoor benodigde chip kon komen. In plaats daarvan maakt de telefoon verbinding met eerdere generaties 4G-netwerken.

Volgens Huawei is dit echter de eerste openbare smartphone die verbinding kan maken met het Chinese Beidou-satellietnetwerk. Beidou, voltooid in 2020, is een concurrent van het door de Amerikaanse overheid beheerde Global Positioning System (GPS), dat over de hele wereld op grote schaal wordt gebruikt.

Hoewel de nieuwe satellietfunctie van de Mate 50 de belofte van verbinding met orbit-technologie niet volledig benut, biedt deze wel nuttige functies die klanten kunnen gebruiken in noodsituaties of andere situaties waarin er geen signaal is. Hoewel er momenteel een gebrek is aan satelliettelefonie en internettoegang, is het belangrijk om te onthouden dat dit een veelbelovende start is voor de technologie van Huawei.