Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwe MacBook Pro zou vóór eind 2023 op de markt moeten komen met 5 nm-chips

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Nieuwe MacBook Pro wordt vóór eind 2022 gelanceerd met 5nm-chips

We weten al dat Apple werkt aan zijn aankomende 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen. Volgens rapporten zal Apple in het vierde kwartaal van 2022 beginnen met de massaproductie van deze twee MacBook Pro-modellen met M2-chips, mogelijk vervaardigd met behulp van het 5nm-proces.

Volgens de laatste rapporten zullen de aankomende 14-inch MacBook Pro en 16-inch MacBook Pro in het vierde kwartaal van 2022 in massaproductie gaan en gebouwd worden op de 5nm-processen van TSMC.

De nieuwe MacBook Pro zal naar verwachting vóór eind 2022 op de markt komen met 3nm-chips

Zie ook: Apple lanceert dit najaar MacBook Pro 14 en 16 met een nieuwe M2-processor

TSMC onthulde verder dat zijn 3nm-proces in de eerste helft van 2023 zal bijdragen aan de omzet. Bovendien zal Apple een van de bedrijven zijn die deze chips bij het nieuwe proces gaat gebruiken. Op basis hiervan zal Apple het 3nm-proces dit jaar niet kunnen gebruiken. Daarom lanceert Apple dit jaar de MacBook Pro met 5nm-chips.

Integendeel, sommige rapporten beweren dat Apple tegen eind 2022 3nm-gebaseerde chips zal gebruiken in zijn komende MacBook Pro-modellen. De massaproductie van deze apparaten zal in september beginnen. De mogelijkheid bestaat dus dat Apple gebruik gaat maken van de nieuwste technologie van TSMC.

Bovendien geven eerdere rapporten aan dat Apple de M2 ​​Pro-chip – en mogelijk een M2 Max – later in 2022 of begin 2023 zal introduceren in zijn 14-inch MacBook Pro, 16-inch MacBook Pro en Mac. Er zullen mini-modellen worden gebruikt.

We hebben ook eerder gemeld dat Apple dit jaar verschillende nieuwe Mac-computers zal uitbrengen. De komende MacBook Pro’s zullen zich meer richten op verbeterde graphics. Omdat de MacBook Pro wordt gebruikt door professionele consumenten die zwaardere taken op hun computer willen uitvoeren, zoals: B. Videobewerking, codering, enz.

Controleer ook: Gelekte Apple-patentnotities over een potlood van de volgende generatie met roterend element