Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwe OnePlus 7T Pro-renderers hebben een zeer vertrouwd ontwerp

Vorige week lekte er online een diagram uit met het vermeende ontwerp van de aankomende OnePlus 7T. Een paar dagen later verschenen er scherpe weergaven online die lieten zien hoe de telefoon eruit zou kunnen zien, waarbij OnePlus blijkbaar de pop-up camera aan de voorkant achterwege liet en een ronde uitsparing aan de achterkant voor de camera gebruikte.

Het blijkt dat OnePlus mogelijk het ontwerp voor OnePlus 7T gaat updaten. Nieuwe weergaven op 91 telefoons en @OnLeaks suggereren echter dat de OnePlus 7T Pro geen nieuw ontwerp heeft. In plaats daarvan lijkt de OnePlus 7T Pro op basis van de weergaven erg op de OnePlus 7 Pro.

Als je naar de bovenstaande weergave kijkt, zou je nooit raden dat de afgebeelde telefoon de OnePlus 7T Pro is (naast de McLaren Edition). Dit komt omdat dit ontwerp opvallend veel lijkt op de OnePlus 7 Pro. Als er wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht, kunnen we niet zeggen wat deze zijn.

Dit is niet per se het ergste, aangezien het ontwerp van de OnePlus 7 Pro eigenlijk best aantrekkelijk is, hoewel we veronderstellen dat een nieuw ontwerp ook leuk zou zijn. Neem dit voorlopig met een korreltje zout, maar volgende maand zullen we de details hebben. Lekster Ishan Agarwal had al gemeld dat de OnePlus 7T Pro op 26 september aangekondigd zou kunnen worden.

Bron: 91Mobiel