Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwste update van Windows 10 veroorzaakt abnormaal CPU-gebruik met een gebruik tot 40%

Microsoft ga door met het uitbrengen van buggy-updates van Windows 10, en de laatste vond afgelopen zaterdag plaats met de start van de bouw van Windows 10 18362.329die kwam in de vorm van een cumulatieve update KB4512941wat tot tal van gerelateerde problemen leidt met een hoog CPU-gebruik.

Als optionele update ontdekten gebruikers die de KB4512941-patch hadden geïnstalleerd dat het proces actief was SearchUI.exe is begonnen met het misbruiken van CPU-gebruik dat varieert tussen de 30 en 40 procentdie is toegevoegd om op te letten 150 tot 200 MB RAM van het systeem. Dit hoge CPU-gebruik heeft een negatieve invloed op veel aspecten van het systeem Verhoog de temperatuur van het apparaatdraagt ​​een Verlies van prestatiesen op draagbare computers omvat dit ook een drastische afname van de autonomie van het apparaat.

Wat nog steeds onduidelijk is, is waarom Microsoft een dergelijke release heeft uitgebracht Toen gebruikers zich aan het programma verbonden, meldde Windows Insider dit probleem verbonden met de virtuele assistent Cortana. Gelukkig is de oplossing vrij eenvoudig als je dit weekend de systeemupdate forceert. en is om het te verwijderen.

Wat moet worden verduidelijkt Elke maand zien we veel nieuws over problematische Windows 10-updatesHet wordt daarom aanbevolen om het systeem niet bij te werken naar het minimaal beschikbare niveau.