Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De nieuwste watchOS-update repareert walkietalkie-bug

Eerder deze maand kondigde Apple aan dat ze een beveiligingslek hadden verholpen met de walkie-talkiefunctie van de Apple Watch, waarbij anderen, als ze worden uitgebuit, je gesprekken kunnen afluisteren. Het bedrijf kondigde vervolgens aan dat het de functie tijdelijk zou uitschakelen in afwachting van een oplossing.

Als u deze functie graag gebruikt, zult u blij zijn te horen dat Apple sindsdien een nieuwe update voor watchOS heeft uitgebracht die de kwetsbaarheid verhelpt. De update brengt je watchOS naar watchOS 3.0. Als u deze update al hebt geïnstalleerd, gebruikt het horloge al de nieuwste versie. Anders moet je updaten.

Naast de patch die de kwetsbaarheid verhelpt, is er ook goed nieuws voor bezitters van een Apple Watch Series 4 in Singapore en Canada. Dat komt omdat Apple heeft aangekondigd dat de update ECG-functionaliteit voor beide landen mogelijk maakt. De ECG-functie wordt beschouwd als een medische functie en moet als zodanig worden vrijgegeven voor gebruik. Om deze reden is de functie nog niet wereldwijd beschikbaar.

Het is echter een zeer welkome functie, vooral gezien het feit dat de ECG-functie naar verluidt een paar levens heeft gered sinds het debuteerde.

Opgeslagen in. Lees meer over, en. Bron: Macrums