Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De op de iPhone 13 Pro geïnspireerde Apple Watch Pro wordt volgende maand gelanceerd

Let op: het volgende artikel kan je helpen: De op de iPhone 13 Pro geïnspireerde Apple Watch Pro wordt volgende maand gelanceerd

Volgens geruchten zal Apple’s upgrade naar de Series 8-reeks een nieuw Apple Watch Pro-model omvatten met een plat scherm en een herzien extern ontwerp.

Verschillende geruchten suggereerden dat er dit najaar een nieuw Apple Watch Pro-model zou verschijnen, waarbij een Pro zou aansluiten bij een upgrade naar de Apple Watch Series 8 en de huidige Watch SE. Het nieuwe model, vermoedelijk de Apple Watch Pro, zou groter en robuuster zijn dan de andere en is gericht op actievere gebruikers.

Het scherm van de Watch 7 is 20% groter dan dat van de Watch 6, en het glas is aan de hoeken iets meer gebogen. Oorspronkelijk werd gespeculeerd dat de Apple Watch Pro de eerste revisie sinds 2018 zou ondergaan, zij het niet met platte randen.

Eerdere geruchten zeiden dat het horloge van titanium zou worden gemaakt en ongeveer $ 900 tot $ 999 zou kosten. Er wordt ook gespeculeerd dat temperatuursensoren zullen worden opgenomen in de robuustere Apple Watch Pro en Watch Series 8. De S8-processor, waarschijnlijk vergelijkbaar met de S7- en S6-CPU’s, zou naar verluidt de aankomende horloges van Apple aandrijven.

Volgens bronnen gelooft Apple dit omdat de Apple Watch Pro een “One More Thing”-openbaring zal zijn, een traditie die Steve Jobs in 1999 begon, waarbij hij belangrijke aankondigingen achterhield tot het einde van een evenement. In 2014 kreeg de eerste Apple Watch zelfs de One More Thing-behandeling. De iPhone X, de eerste iPhone met een notch, was de nieuwste One More Thing.