Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De optie “Iedereen met de link” is grijs weergegeven op SharePoint (opgelost)

Let op: Het volgende artikel kan je helpen: Iedereen met de linkoptie is grijs weergegeven op SharePoint (opgelost)

Als u een map of bestand probeert te delen in SharePoint en Iedereen met de link grijs wordt weergegeven (uitgeschakeld), leest u hieronder om het probleem op te lossen. In SharePoint Online kunt u een map (of een afzonderlijk bestand) delen met andere gebruikers binnen uw organisatie via de optie Delen in het menu, of met externe gebruikers door hen een e-mailuitnodiging te sturen met de link naar de gedeelde map/het gedeelde bestand.

Standaard hebben mensen in uw organisatie toestemming om toegang te krijgen tot uw gedeelde SharePoint-bestanden, maar voor mensen buiten uw organisatie moet u extern delen inschakelen op de SharePoint-site, aangezien dit standaard is uitgeschakeld.

In deze zelfstudie leert u hoe u de optie Iedereen met de link (extern delen) op SharePoint kunt inschakelen met gebruikers buiten uw organisatie.

Oplossing: De SharePoint-deeloptie “Iedereen met de link” is grijs.

Volg deze stappen om de optie Iedereen met de link in SharePoint in te schakelen:

Stap 1. Schakel extern delen in op organisatieniveau.

Als u extern delen met een site in SharePoint wilt toestaan, moet u dit eerst op organisatieniveau toestaan. Om dat te doen:

1. Inloggen naar Office 365-beheercentrum en klik Deel punt.

2. In de SharePoint-beheercentrum Klik Splitsen links en dan…

A. Trek de balk onder SharePoint (Iedereen) omhoog. *B. Selecteer de optie ‘Iedereen met de link’.c. Selecteer het machtigingsniveau voor de gedeelde bestanden. (Bekijken of bewerken)d. Scroll naar beneden en klik Redden.

* Over: Met de optie Iedereen kunnen gebruikers bestanden en mappen delen met behulp van koppelingen, zodat iedereen met de koppeling toegang heeft tot de bestanden of mappen zonder authenticatie. Met deze instelling kunnen gebruikers ook websites delen met nieuwe en bestaande gasten die zich authenticeren.

Stap 2. Schakel extern delen in voor de SharePoint-site.

De volgende stap is het inschakelen van extern delen op de website die het bestand of de map bevat die u wilt delen met iedereen met de link. Om dat te doen:

1. In de SharePoint-beheercentrum, Klik Websites en dan Actieve websites.2. Selecteer de site waarvan u bestanden wilt delen en klik op Splitsen.

Schakel extern delen van de SharePoint-site in

3. Uit Externe vrijgave Opties, kies Iedereen en klik Redden.

SharePoint delen voor iedereen

4. Dat is het. Open nu de SharePoint-site, navigeer naar de documentbibliotheek, selecteer het bestand of de map die u wilt delen en u zult zien dat de optie “Iedereen met de link” is aangevinkt. *

* De informatie: Als u Iedereen met de link selecteert, kunnen gebruikers met de link (binnen of buiten uw organisatie) toegang krijgen tot bestanden en mappen zonder dat ze zich hoeven aan te melden of een code hoeven in te voeren. Deze gebruikers kunnen alleen het specifieke bestand of de specifieke map bekijken of bewerken die u hebt gedeeld met de optie Iedereen met de link (als u Bewerken toestaan ​​kiest in de linkinstellingen).

Schakel Iedereen in met de SharePoint Online-link

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!De optie “Iedereen met de link” is grijs weergegeven op SharePoint (opgelost) 1